19 / 04 / 2024

Ankara Vantage Ümitköy teslim tarihi!

Ankara Vantage Ümitköy teslim tarihi!

Firma: Kalenderler İnşaat

Proje: Vantage Ümitköy

24 ve 10 katlı 2 blok halinde yükselen Kalenderler İnşaat Ankara Vantage Ümitköy projesi 73 lüks konuttan meydana geliyor. Ankara Vantage Ümitköy teslim tarihi...



Ankara  Vantage Ümitköy  Evleri 7 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projede dairelerin alanları net 420 metrekare brüt 470 metrekare olarak dizayn edildi.


24 ve 10 katlı 2 blok halinde yükselen  Kalenderler İnşaat  Ankara Ümitköy Evleri'nin tasarımı ACE Mimarlık tarafından yapılıyor. 


Ankara Vantage Ümitköy teslim tarihi!


Kalenderler İnşaat imzasıyla hayata geçirilen  Ankara Vantage Ümitköy teslim tarihi 2018 yılı Ağustos ayı olarak belirtiliyor. 


Toplam 73 lüks konuttan oluşan  Ankara  Ümitköy projesinde 24 saat güvenlik, her daireye 4 araçlık kapalı otopark, açık otopark, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, spor salonu, sauna, sosyal tesis, çocuk oyun alanları, yeşil alan, yürüyüş alanları gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Ankara Vantage Ümitköy projesinde en az yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Ayrıca projede "Yarısını şimdi yarısını teslimde öde" kampanyası da sunuluyor. 


Adres: Mutlukent Mah. Ağaçseven Sk. No:17 

Ümitköy / ANKARA


W: http://vantageumitkoy.com/

T: +90 312 235 7 111

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön