26 / 04 / 2024

Ankara Vantage Ümitköy projesi

Ankara Vantage Ümitköy projesi

Ankara'da hayata geçirilen Vantage Ümitköy projesi 2018 yılında teslim edilecek. Vantage Ümitköy’ün kaliteyi baştan anlamlandırdığı özel dairelerine megaplus demesinin en önemli sebepleri arasında projedeki dairelerin 7+1 olması.

Ankara Vantage Ümitköy teslim tarihi!

24 ve 10 katlı 2 blok halinde yükselen Kalenderler İnşaat Ankara Vantage Ümitköy projesi 73 lüks konuttan meydana geliyor. Ankara Vantage Ümitköy teslim tarihi...

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Ankara Adliyesi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Melih Gökçek döneminde yapılan ve Ankara Adliyes’sinin yıkım çalışmaları sonrası Ulaşım Transfer Merkezi yapılmasını öngörülen imar planı, yargının kararı ile iptal edildi.

Akfen GYO Ankara Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Ibis oteline ait değerleme raporlarını yayınladı...

Sinpaş GYO Ankara Mektebim 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Eğitim Tesisi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Çankaya 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'ya ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Mansur Yavaş: Ankara'nın yüzde 3’ü yapılaştı!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'ya dair planları, hedefleri ve projeleri açıkladı. Yavaş, Ankara için devasa projeleri olduğunu söyledi. 

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Ankara'da imar yönetmeliğini kolaylaştırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ayaş Belediyesi tarafından yeni alınan iş makinelerinin hizmete sunulması dolayısıyla düzenlenen açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. 

İnciyaka Ankara'da büyük takas kampanyası!

Ankara’nın lüks konut üreticisi Erder İnşaat, büyük takas kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında eski evini veren, İnciyaka projesinden ev sahibi oluyor. 

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Ankara Next Level Yıldız projesi!

Ankara Next Level Yıldız projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tipleri bulunuyor.

Ankara'da bu yıl 218 çift evlendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği toplu nikah töreniyle bu sene 218 çift dünya evine girdi

Ankara Vantage Ümitköy projesi Haberi

Ankara Vantage Ümitköy projesi

Ankara Ümitköy’de 19 Eylül 2016’da satışa sunulan Vantage Ümitköy projesi, standartları zorlayan,

milyonda bir lüks mottosuyla alıcıları ile buluştu. Kısa sürede büyük ilgi ve beğeni toplayan proje 20.899 metrekarelik bir alanda 73 adet megaplus daire ile, kaliteli yaşama farklı bir soluk getirdi.


Vantage Ümitköy’ün kaliteyi baştan anlamlandırdığı özel dairelerine megaplus demesinin en önemli sebepleri arasında projedeki dairelerin 7+1 olması. Büyük kavramının dahasını ifade eden mega tanımı ile şehre kendini konumlaması ve kattavilla konsepti ile 1. kattan itibaren 468m2 lik yaşam alanlarını şehir manzarası ile birleştirmesi yer alıyor.


Vantage Ümitköy, şu an Ankara’nın en iddialı projesi Vantage Ümitköy, Başkent Kalender Evleri ve Binses Kalender Evleri gibi kaliteli projelere imza atan Kalenderler İnşaat’ın 30 yıllık tecrübesini ortaya

koyduğu, şehre eksiksiz sosyal alanlar, muhteşem peyzaj, çevre...