17 / 04 / 2024

Vantage Ümitköy ile Ankara 'megaplus daire'yi ilk kez tanıdı!

Vantage Ümitköy ile Ankara 'megaplus daire'yi ilk kez tanıdı!

Firma: Kalenderler İnşaat

Proje: Vantage Ümitköy

Ankara'da hayata geçirilen Vantage Ümitköy projesi 2018 yılında teslim edilecek. Vantage Ümitköy’ün kaliteyi baştan anlamlandırdığı özel dairelerine megaplus demesinin en önemli sebepleri arasında projedeki dairelerin 7+1 olması.



Ankara Ümitköy’de 19 Eylül 2016’da satışa sunulan  Vantage Ümitköy  projesi, standartları zorlayan,

milyonda bir lüks mottosuyla alıcıları ile buluştu. Kısa sürede büyük ilgi ve beğeni toplayan proje 20.899 metrekarelik bir alanda 73 adet megaplus daire ile, kaliteli yaşama farklı bir soluk getirdi.


Vantage Ümitköy’ün kaliteyi baştan anlamlandırdığı özel dairelerine megaplus demesinin en önemli sebepleri arasında projedeki dairelerin 7+1 olması. Büyük kavramının dahasını ifade eden mega tanımı ile şehre kendini konumlaması ve kattavilla konsepti ile 1. kattan itibaren 468m2 lik yaşam alanlarını şehir manzarası ile birleştirmesi yer alıyor.


Vantage Ümitköy, şu an Ankara’nın en iddialı projesi Vantage Ümitköy, Başkent Kalender Evleri ve Binses Kalender Evleri gibi kaliteli projelere imza atan Kalenderler İnşaat’ın 30 yıllık tecrübesini ortaya

koyduğu, şehre eksiksiz sosyal alanlar, muhteşem peyzaj, çevre düzenlemesi ve dünyaca ünlü markaların bir araya geldiği 7+1 megaplus daireleri sunduğu üst segment bir projedir. 2018’de yaşamın başlayacağı projenin satışları hala devam ediyor.


Lüks ve konfor algısını katta villa yaşantısı ile taçlandıran Vantage Ümitköy, özel girişli hizmetli odasından, her daireye 4 adet kapalı otopark alanına kadar her ihtiyacın fazlasını karşılayacak şekilde

tasarlandı.

 

Aynı zamanda yaşam faaliyetlerinde maksimum performans için tasarlanan alanların genişliği projenin en önemli avantajlarından biri; 50 m2 kullanım alanına sahip mutfak yanı sıra 60 m2 lik ebevyn yatak odası ve 100m2 lik terasları ile villa yaşantısı nın tüm esnekliğini sunuyor.


Her ayrıntısı ile milyonda bir lüksü anlatan projede en ilgi çeken ayrıntı ise, her odanın kendine ait banyosunun olması yanı sıra ev sahiplerine teras manzaralı jakuzi keyfini yaşatacak olması...


Kalite algısı yüksek, prestijli bir yaşamı hak eden herkesin bu projede bir yeri var. Vantage Ümitköy projesi, onun dünyasına adım atmak, benzersiz atmosferinde dolaşmak, birbirinden ünlü markaların yer aldığı örnek dairesini yakından incelemek isteyenleri haftanın 7 günü hizmet veren satış ofisinde karşılıyor.


www.vantageumitkoy.com


235 7 111


projeye sor



Geri Dön