25 / 04 / 2024

Vantage Ümitköy, Ankara'da yepyeni trendin öncüsü!

Vantage Ümitköy, Ankara'da yepyeni trendin öncüsü!

Kalenderler A.Ş. kurucu ortağı Bayram Kalender ile sektöre ve son projeleri Vantage Ümitköy’e dair soruları yanıtladı.



Kalenderler A.Ş. kurucu ortağı Bayram Kalender ile sektöre ve son projeleri Vantage Ümitköy’e dair röportaj gerçekleştirdik.


Projenin başarısından bahsederken “Azim ve inançla çalışarak buralara kadar geldik” diye söze başlayan Kalender; girişimci ve yatırımcı kişiliğe sahip olmanın ilk adımı olarak insanların istek ve ihtiyaçlarını anlayarak, doğru hizmet sunmayı, bunlar için uygun bir fiyat tespit etmeyi, nereye yatırım yapılması gerektiğinin önemini vurguladı.


Vizyon sahibi, kalitesinden ödün vermeyen Bayram Kalender; röportajımızda, 2018’de teslimi planlanan Vantage Ümitköy projesini anlattı ve günümüz inşaat sektörünün değişen dinamiklerine değindi.


Kalenderler A.Ş. yapısını nasıl tanımlarsınız? Özellikle konut projelerinde uzmanlaşan şirketimiz; kalite hızlı ve ekonomik çözümler sunarak müşterilerine, çözüm ortaklarına, çalışanlarına, dolayısıyla ülke ekonomisine katma değer yaratmayı misyon edinmiştir. En büyük mirasımız olan 30 yıllık birikimimiz ve değerlerimizle sektörümüzde hep öncü olmak için hareket ediyoruz.


Vantage Ümitköy’ün sunduğu ayrıcalıklı yaşam kavramını bir de sizden dinleyelim...

Öncelikle şunu belirtelim, standartların üzerinde bir yaşamdan bahsediyorsak mutlaka ‘sınırları zorlamak’ lazım. Vantage Ümitköy projesi bizim için ilk başta gerçekten büyük bir riskti. Ankara’nın böyle bir projeye ihtiyacı vardı, fakat projenin hakkını vermek için büyük düşünmek gerekiyordu. Ciddi manada üst sınıf kaliteli markaları seçmek, maliyeti yüksek altyapı malzemeleri kullanmak, her bir detay için uzun seçimler, çalışmalar yapmak ve sonucunda da ayrıcalıklı yaşamın kapılarını Ümitköy’ün kalbinde aralamak; epey emek isteyen bir süreçti.


Vantage Ümitköy’ü emsallerinin arasında ayrıcalıklı kılan belirgin artıları var. Hepsinden evvel insanlar artık, şehrin göbeğindeki kulelerden, gürültülü kalabalıklar arasında hep aynı yapıları görmekten oldukça mutsuz olduklarını dile getiriyorlar.


Biz bu tabuyu kırmak ve onlara şehrin içinde, özledikleri ve hatta imrendikleri villa konseptini kata taşıyarak, sosyal olanakları yüksek, şehir manzarasına birinci kattan itibaren hakim, güvenlikli, bakımı kolay, aileleri ve sevdikleri ile rahat edebilecekleri büyüklükte (7+1) ve yeşilin tam göbeğinde bir hayat sunmak istedik.


Rekabet sizce neyi ifade ediyor? Vantage Ümit- köy projesini, sektördeki rekabet içinde nerede konumluyorsunuz?

Rekabet her zaman kaliteyi ifade eder. Daha iyiye ulaşmak, daha kaliteli olmak adına piyasadaki rekabet ihtiyaçtır. İnşaat sektörü, dolaylı etkileri de dikkate alındığında, Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri arasında yer alıyor. Sektör ne kadar büyürse, ekonomimize değer kazandırıyor. Şehirdeki projeler de gün geçtikçe yenileniyor, değişiyor. Rekabet bunu gerektiriyor. Fakat şu an Vantage Ümitköy’le rekabet edecek proje sayısı yok denilecek kadar az. Biz,  Ankara  konut sektöründe çıtayı yükselttiğimize inanıyoruz ki, çevre- den aldığımız tepkiler bizi şaşırtmıyor.


Dairelerimiz, adeta yepyeni bir trendin başlangıcı. Ve bunun öncüsü olduğumuz için gururluyuz. İstiyoruz ki artık insanlar, karma yapılarda değil, kendilerine özel alanlarda, üst segment yapılarda aileleri ile rahat, konforlu, merkezi ama bir o kadar da gürültüden uzak ve sakin bir hayatı doya doya yaşasınlar...


Bir diğer önemli artı ise, yeşil. Projemiz tamamlandığında insanları neredeyse 21 dönüme yakın bir yeşil alan bekliyor. Peyzaj olanakları oldukça geniş olan projede insana huzur veren doğanın tüm tonları mevcut. İster park alanlarında yürüyecekler, isterlerse kendi zevkleri ile uğraşacakları hobi bahçeleri olacak ve şehrin ışıklarının altından süzülen yemyeşil ağaçları görebilecekler. Unutmayalım ki; şehir hayatının her zaman yeşile ihtiyacı var... 



Vantage Ümitköy, Ankara da yepyeni trendin öncüsü!


Satışlarınız nasıl gidiyor, piyasayı nasıl değerlen diriyorsunuz?

Özel bir proje üretmemiz genel anlamda satış istikrarını da getirmektedir. Bir de artık teslim tarihimiz yaklaşıyor. 2018’de kapılarımızı ev sahiplerine açacağız. İnsanlar eserin ortaya çıkmasını beklediler, şu an alma niyeti ile bizi ziyaret ediyorlar. Sektörde zaman zaman oluşan ekonomik dalgalanmalar projeleri de etkiliyor. Biz, kendi satış prensiplerimiz çerçevesinde müşterilerimize uyan ödeme seçenekleri sunuyoruz. Kişiye özel ödeme planı avantajının yanı sıra hem arsa hem inşaat sahibi olduğumuz için satıştan hemen sonra kat ittifakı tapusu verebiliyoruz. Bu da günümüz inşaat sektöründe önemli bir ayrıcalık. Her şeyden evvel insanlara verdiğimiz her sözün sadece arkasında olmak yetmiyor, verdiğimiz sözü zamanında gerçekleştirmeye dikkat ediyoruz.


Son olarak Vantage Ümitköy’de yaşamayı tercih edecek ailelere söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Burası karmaşık bir yapı değil; hem daire standartları hem çevre faktörleri hem de hedeflediğimiz kitle olarak... Ümitköy’ün kalbindeyiz. Hem merkezinde hem de kendi bölgesinde oldukça huzurlu butik bir yapı. Şehrin, gürültüden yalıtımlı bir noktasında her yere ulaşımın kolay olduğu bir lokasyondayız. Burada yaşama başlamaya karar veren aileler, özel hayatın doya doya tadını çıkaracaklar. Kişi başına düşen yeşil alan fazla olduğu için, doğanın en güzel anlarına şahit olacaklar. 7+1 dairelerinde aradıkları konforun en üst versiyonu ile karşı karşıyalar, daire başına düşen 4 araçlık kapalı otopark, hizmetliye bağımsız girişli ayırdığımız oda, 50m2 lik keyifli mutfaklar, şehir manzarası ile jakuzi keyfi her şey Vantage’ın onlara sunduğu benzersiz artılardan bir kaçı...





http://www.vantageumitkoy.com/


Geri Dön