20 / 04 / 2024

Ankara'da 2014 yılında teslim edilecek konut projeleri!

Ankara'da 2014 yılında teslim edilecek konut projeleri!

BAŞKENTTE hayata geçirilecek önemli konut projeleri dikkat çekiyor. 2013'te başlayan, 2014'te tamamlanması planlanan projeleri SABAH Ankara okuyucuları için derledik. Birçok olanağı bir arada sunan konutlar, yaşam merkezi formatında...



Ankara'da 2014 yılında sahiplerine teslim edilecek yeni yaşam merkezlerini, SABAH  Ankara  okurları için bir araya getirdik.



BAŞKENTTE hayata geçirilecek önemli konut projeleri dikkat çekiyor. 2013'te başlayan, 2014'te tamamlanması planlanan projeleri SABAH Ankara okuyucuları için derledik. Birçok olanağı bir arada sunan konutlar, yaşam merkezi formatında. 


EV İLE OFİS BİRLEŞTİ 


Kişisel hayatın daha önem kazandığı günümüzde, barınma ve yaşama mekanı olan evler, yaşamak için çalıştığımız iş yerleri yani ofisler ile birleşti. KuleEvo, bu yeni mimari yaklaşımın Ankara'daki ilk temsilcisi. Başkent'in yeni gelişim aksı Eskişehir Yolu üzerinde tasarlanan bina, barınma ihtiyacına cevap veren dikey sirkülasyon ile her tür sosyal ihtiyaç ELİT ROYAL RESIDENCE Şehir gürültüsünden uzak yaşamak isteyenlerin tercih ettiği Beytepe'deki Elit Royal Residence, orman manzarasıyla dikkat çekiyor. 4+1, stüdyo ve dubleks seçenekleri sunan proje Mayıs 2014'te teslim edilmesi öngörülüyor. 


Yeşil bina konseptini hayata geçirerek Ankara'nın ilk çevreci projesi olma özelliğini taşıyan Paladyum Beytepe, çevre dostu çözümleri ve şık dizaynı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yenilikçi bir yaklaşımın belirlendiği Paladyum Beytepe, cam kaplama tasarımıyla da fark yaratıyor. 16 bin metrekare üzerine kurulan Paladyum Beytepe, 2+1'den 7+1 dublekslere kadar çok sayıda konut seçeneği sunuyor. Paladyum Beytepe projesinin Ekim 2014 tarihinde tamamlanması hedefleniyor. 


Sabah Ankara 


Geri Dön