25 / 04 / 2024

paladyum beytepe projesi

paladyum beytepe projesi

Türkiye'nin farklı bölgelerinden de büyük ilgi görüyor, inşasında kullanılan çevreci malzemelerle Başkent'te yeni bir akıma imza atan Paladyum Beytepe'de teslime çok kısa bir süre kaldı...

Paladyum Beytepe'de bayrama özel yüzde 13 indirim!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Bereketi ile gelen Ramazan ayında, projeye başladığımızdan bu yana yapmadığımız bir indirime imza atarak bayramı şimdiden getiriyoruz” dedi.

Paladyum Beytepe Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi!

Başkent Ankara’ nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Paladyum Beytepe' nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi...

Paladyum Beytepe Konutları "ev kullanım kılavuzu" ile teslim edilecek!

Ankara’nın en çok talep gören projelerinden Paladyum Beytepe’de, konutlar, kalitenin yıllar boyu devam etmesi için sahiplerine bir ilk gerçekleştirilerek, “kullanım kılavuzu” ile birlikte teslim edilecek...

Paladyum Beytepe Ankara'nın ilk çevreci konut projesi!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Paladyum Beytepe çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor!

Başkent Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri üzerine çeken Paladyum Beytepe projesinin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi.

Paladyum Beytepe'nin yüzde 75'i satıldı!

Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe’de ev almak isteyen kadınların birçoğu örnek daireyi çok beğenince, firma sahibi Anneler Günü’nde konut alacaklara salonun birebir aynısını hediye etme kararı aldı.

Paladyum Beytepe'de 6 bin 600 metrekare yeşil alan yer alıyor!

Projede 6 bin 600 metrekarenin yeşil alan olarak düzenleneceğini bildiren Ünal Pala, "Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için bize düşen sorumlulukları yerine getiriyoruz " dedi

Paladyum Beytepe sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor!

Başkent'in ilk çevreci konut kulesi olan Paladyum Beytepe, projenin yüzde 75'ini oluşturan peyzaj alanına verdiği önemin yanı sıra projede yer verdiği farklı sosyal donatı alanlarıyla da sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek.

Paladyum Beytepe keyifli bir hayatın kapılarını aralayacak!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: “Paladyum Beytepe sakinleri, doğrudan doğayla iç içe bir yaşam sürecek olmalarının yanında sunduğumuz farklı sosyal alanlar sayesinde de keyifli bir hayatın kapılarını aralayacak.” dedi

Paladyum Beytepe tasarruflu su kullanımı adına yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor!

Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe tasarruflu su kullanımı adına yaptığı çalışmalarla dikkati çekiyor. Paladyum Beytepe projesinde gri su kullanılarak yapılan sulama sayesinde 4 konutun bir günde tüketeceği su doğada tutulacak.

Paladyum Beytepe'de fiyatlar yüzde 32'ye varan oranda değerlendi!

Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Paladyum Beytepe'de oturmak için konut alanlar kadar, yatırımı düşünenlerin de olduğunu ifade ederek, birikimlerini bu projeden yana kullananların kazançlı çıktığını kaydetti.

Paladyum Beytepe'de satışlar devam ediyor!

Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Paladyum Beytepe'de oturmak için konut alanlar kadar, yatırımı düşünenlerin de olduğunu ifade ederek, birikimlerini bu projeden yana kullananların kazançlı çıktığını kaydetti.

Paladyum Beytepe'de fiyatlar, 14 ay öncesine göre yüzde 32'ye varan oranda değerlendi!

Merkez Bankası önceki ay faizde rekor artışla oranları yüzde 5,5'dan yüzde 10' a çekmesine karşın, konut sektöründe doğru projeler faizin çok üstünde kazandırmayı başardı.

Paladyum Beytepe konut kulesinin yüzde 75'i yeşil alan!

Paladyum Beytepe, projesindeki yeşil alanla dikkat çekiyor. Yaklaşık 16 bin dönüm alana kurulan Paladyum Beytepe, 6 bin 800 metrekarelik yeşil alanıyla 'çevreci' özelliğini pekiştirmeyi amaçlıyor...

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Aslankan Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkentte 496 konutluk yeni proje!

220 milyon TL'ye mal olacak Aslankan Beytepe projesinin inşaatı resmen başlıyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Aslankan Beytepe projesinde 496 konut yer alıyor.

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Duru Beytepe'nin yüzde 95'i satıldı!

DEİK Endonezya İş Konseyi Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, kampanyanın Duru Beytepe Projesi'nin satış oranını yüzde 95 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Beytepe 1923 satışa çıkıyor! Yeni proje!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumlu Mahallesi’nde hayata geçirilen Beytepe 1923 projesi satışa çıkıyor.

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Avend Beytepe'nin lansmanı yapıldı!

“Daha iyi bir yaşam düşünüyorum; Öyleyse Avend Beytepe” sloganı ile yola çıkan Avend Beytepe Projesi, iş, siyaset ve cemiyet dünyasını bir araya getiren organizasyon ile lansmanı yapıldı. 

paladyum beytepe projesi Haberi

paladyum beytepe projesi

RAMAZAN ayına özel olarak konut fiyatlarında yüzde 13 indirim yapan Paladyum, sadece Ankara'dan değil, Türkiye'nin farklı bölgelerinden de büyük ilgi görüyor, inşasında kullanılan çevreci malzemelerle Başkent'te yeni bir akıma imza atan Paladyum Beytepe'de teslime çok kısa bir süre kaldı. Yalnızca Ankara'dan değil, ülkenin farklı bölgelerinden de büyük ilgi gören projenin sınırlı sayıdaki konutu içinse çok özel bir kampanya başlatıldı. Projeyi hayata geçiren Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala farklı yaşam tarzlarına özel sunduğu yenilikçi yaklaşımla Paladyum Beytepe'nin kısa sürede yükselişe geçtiğini ifade etti. 



ÇEVREYE DUYARLI PROJE ÜRETTİK 



Paladyum Beytepe'nin Ankara'nın en fazla beğenilen projelerinden biri olduğunu kaydeden Pala. "Çevreye duyarlı bir proje oluşumuz ve konut sahiplerine sunduğumuz kaliteli yaşam imkânıyla büyük beğeni kazandık. Sadece Ankara'dan değil. Türkiye'nin diğer bölgelerinden de...