28 / 03 / 2024

Ankara'da konut üreticileri İncek Yumrutepe'ye yöneldi!

Ankara'da konut üreticileri İncek Yumrutepe'ye yöneldi!

İstanbul'dan sonra rotayı Ankara'ya çeviren lüks konut üreticileri özellikle incek Yumrutepe bölgesinde yoğunlaştı. Konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bu bölgede firmalar hızla yatırım yapmaya devam ediyor.



Sayısı hızla artan konut ve rezidans projelerinin çokluğu , konut arayışında olanları bir hayli zorluyor. Ankaralılar için konut seçerken doğa ile iç içe olmak ve şehrin kalabalığından uzakta sosyalleşebilmek ilk sıralarda yer alıyor. Dolayısı ile İncek Yumrutepe konumu itibarı ile  Ankara  'nın yeni gözde yerleşim bölgesi olacak . 



GÖL VE ORMAN MANZARALI KONUT PROJESİ 

Ankara'nın hem göl hemde orman manzarasına sahip konut projesi Uptown incek , doğayı evinize taşırken, sosyal olanakları ile de öne çıkıyor. 2015 yazında teslim edilecek olan Uptovvn İncek aynı zamanda bölgenin en erken tamamlanan ve ilk teslim edilecek olan projesi olma özelliği taşıyor.

 

Ankara'da farklı bir projeye imza attıklarını belirten Lema Grup ortaklarından Emre Katırcı:" 2015 yazını Uptovvn İncek sakinleri ile birlikte en güzel şekilde karşılamaya hazırız. Hem göl hem de orman manzarasını bir arada sunarak temiz havayı doğayı kesintisiz bir manzara ile Uptovvn 'da alıcılarımıza sunacağız, aynı zamanda sakinlerimiz aileleri ve çocukları ile birlikte için her türlü imkanın yer aldığı projemizde yepyeni bir hayata adım atacaklar dedi.


 

İNCEK'E YENİ ŞEHİRLER 

Şehrin kalabalığından uzakta her türlü imkanı bir arada bulabileceğiniz Uptovvn incek'te çocuklarınızın yaşıtları ile kaliteli vakit geçirebileceği minitovvn, arkadaşlarınız ile oyunlar oynayabileceğiniz her yaş genç kalanlar ve gençler için joytovvn, karaoke yapıp dilediğiniz şekilde şarkılar söyleyebileceğiniz soundtovvn, formunuzu korumanız için gymtovvn, yemek kurslarına katılabileceğiniz gurmetovvn, sanat ile iç içe olabileceğiniz arttovvn ve iş planlarınızı, toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz officetovvn ile size yepyeni bir yaşam sunuyor. 



UPTOWN İNCEK 

Lema Grup tarafından hayata geçirilen Uptovvn İncek konut projesi, 2015 yılının Haziran ayında teslim ediliyor. İncek Yumrutepe bölgesinin ilk teslim edilecek konut projesi olan Uptovvn İncek, 1+1'den 6+1 'e kadar 18 ayrı tipte 226 konuttan oluşuyor. TED Ankara Koleji'ne kapı komşusu olan proje sosyal donatı alanları ile de dikkat çekiyor. Proje Haziran2015'te teslim ediliyor. 



Ankara 24 Saat


Geri Dön