18 / 04 / 2024

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.



Siteler esnafının kalkınması sağlamak, Başkent’i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla yapımı gerçekleştirilen Show-room, Mamak Samsun Yolu üzerinde 32 bin 555 metrekarelik alan üzerinde kuruldu.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından temeli atılan  “Mobilya Teşhir Yeri Projesi”nin (Show-Room) tamamlandığını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Show-room sayesinde siteler esnafının ürünlerini toplu olarak teşhir edip alıcılarla buluşturabilecekleri 12 bin metrekarelik bir alanın oluşturulduğunu kaydettiler.    

 

ESNAFI İÇİN TEŞHİR ALANI, BÖLGE HALKI İÇİN MARKET… 

Yetkililer, zeminle birlikte 3 kat olarak inşa edilen show-room’da hak sahipleri için 43 metrekarelik 40 dükkanın yer aldığını ifade ederek, ayrıca 327 araçlık kapalı ve açık otopark alanıyla birlikte oldukça modern bir merkezin hizmete açılacağını söylediler.

 

Show-room’un mobilya teşhir alanı dışında, bölge halkının ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandığını ifade eden yetkililer, şunları söylediler:

 

“Show-room’un bulunduğu yerde Büyükşehir Belediyesi’nin Mamak’ı gecekondudan modern konutlara dönüştüren Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm konutlarında oturan vatandaşlarda unutulmadı. Bu amaçla bölge de ikamet eden vatandaşların market ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri 2 bin 720 metrekare büyüklüğünde bir süpermarket yapılıyor.”  

 

SADECE SİTELERDE ÜRETİLEN MOBİLYALAR SATILACAK 

Sitelerdeki küçük esnafın imal ettikleri ürünleri tanıtmak ve satışını gerçekleştirme aşamasında yaşadıkları zorlukları Başkan Gökçek’e iletmelerinin ardından “Mobilya Teşhir Merkezi”nin,  inşa edildiğini ifade eden yetkililer, Siteler esnafına büyük katkı sağlayacak olan show-room’da cüzzi fiyatlarla reyonların esnafa kiraya verileceğini, 12 bin metrekarelik alanın tamamının ise genel bir mağaza şeklinde olacağını kaydettiler.



AA

Haber Sabah  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı



Siteler esnafının kalkınması sağlamak, başkenti yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla yapımı gerçekleştirilen show-room, Mamak Samsun Yolu üzerinde 32 bin 555 metrekarelik alan üzerinde kuruldu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tarafından temeli atılan 'Mobilya Teşhir Yeri Projesi'nin tamamlandığını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, show-room sayesinde Siteler esnafının ürünlerini toplu olarak teşhir edip alıcılarla buluşturabilecekleri 12 bin metrekarelik bir alamn oluşturulduğunu kaydetti. 


SADECE SİTELER MOBİLYASI 


Yetkililer, zeminle birlikte 3 kat olarak inşa edilen show-room'da hak sahipleri için 43 metrekarelik 40 dükkanın yer aldığını ifade ederek, ayrıca 327 araçlık kapalı ve açık otopark alanıyla birlikte oldukça modern bir merkezin hizmete açılacağını söyledi. Sitelerdeki küçük esnafın imal ettikleri ürünleri tanıtmak ve satışını gerçekleştirme aşamasında yaşadıkları zorlukları Başkan Gökçek'e iletmelerinin ardından "Mobilya Teşhir Merkezr'nin inşa edildiğini ifade eden yetkililer, Siteler esnafına büyük katkı sağlayacak olan show-room'da cüzi fiyatlarla reyonların esnafa kiraya verileceğini, 12 bin metrekarelik alanın tamamının ise genel bir mağaza şeklinde olacağını kaydetti. 


Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen 'Mobilya Shovv-Room'u açılış için gün sayıyor.


Sabah Ankara 


Geri Dön