20 / 04 / 2024

Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro müjdesi!

Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro yapılacağının müjdesini verdi.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna,  Ankara  gündemini yakından ilgilendiren projelerle ilgili açıklama yaptı.

BAŞKENT’E İKİ YENİ ANKARAY VE METRO PROJESİ YAPILACAK”


Ankaralılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjde ile birlikte iki Metro ve iki ANKARAY projesi olduğunu söyleyen Başkan Tuna, proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ankara ya iki yeni Ankaray ve metro müjdesi!

Etlik Hastanesinden Forum Ankara’ya, Siteler üzerinden de Havaalanı Metrosuna bağlantı yapılacak iki yeni ANKARAY projesi ile AŞTİ’den ODTÜ’ye, Dikimevinden de NATO Yolu’na kadar iki yeni Metro projesinde bir aksama gözükmediğini söyleyen Başkan Tuna, Başkent’te Raylı sistemleri yaygınlaştıracaklarını da açıkladı.

Başkentlilerin en çok ulaşım ve alt yapı konusunda yoğun talepleri olduğunu söyleyen Başkan Tuna, “Nüfus giderek artıyor ve ulaşımın şimdiden planlanması ve yeni yollar, raylı sistemlerin yaygınlaştırılması lazım. Düzgün proje yapılması gerekir ki inşaat aşamasında da sıkıntı çıkarmasın bu yüzden de bu projeler rasyonel olmalı” diye konuştu.


Geri Dön