28 / 03 / 2024

Ankara’yı zirvede yaşamak isteyenlerin seçimi Ege Vadisi!

Ankara’yı zirvede yaşamak isteyenlerin seçimi Ege Vadisi!

Sinpaş tarafından Çaykara-Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi'nde Ankara’nın en uzun kumsallı havuzu, 4 mevsim kullanabileceğiniz plajı ve geniş wellness alanı, ilk ve tek Alaçatı Çarşısı, muhteşem vadi ve Ankara manzarasıyla öne çıkıyor.



Sinpaş tarafından Çankaya'da yükselen Ege Vadisi projesi en ince ayrıntısına kadar özel tasarlanmış tüm detaylarıyla yılın 365 günü yüksek yaşam standartları sunuyor.

Ankara’da Ege rüzgarları estiren Ege Vadisi’nde, Alaçatı Çarşısı’na kolayca ulaşılabiliyor. Projenin içerisinde şirin kafeler, taş sokağı, mavi tenteli dükkanlar bulunuyor. Ankara’nın en yüksek noktasında konumlanan Ege Vadisi, manzarası ve peyzajıyla dikkat çekiyor. 

Projenin içerisinde 4 mevsim plajı, 60 metrelik en uzun kumsallı havuz bulunuyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında SPA, wellness center, Türk hamamı, sauna, spa, jakuzi ve buhar odası bulunuyor.

Ege Vadisi iç dekorasyonu ile dikkatleri çekiyor. Sinpaş GYO’nun Ege Vadisi için zarafet ve konforu birleştirerek tasarladığı örnek dairesi gayrimenkul sektörü için uluslararası arenada önemli bir kuruluş olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) tarafından, Interior Design Show Home (En İyi İç Tasarım) ödülüne layık görüldü.

Farklı ihtiyaç ve beklentiler düşünerek 1+1’den 4+1’e alternatif seçenekler sunan Ege Vadisi projesinde özel konforlu bir yaşam hazırlandı.

www.egevadisi.com


Geri Dön