28 / 03 / 2024

Anneler Günü konut kampanyaları 2015!

Anneler Günü konut kampanyaları 2015!

Annenizin bir gün değil her gün hatırlayacağı bir hediye düşünüyorsanız ve henüz karar veremediyseniz inşaat firmaları Anneler Günü'ne özel çok özel kampanyalar düzenledi. İşte 9 firmanın 15 projesinde uyguladığı Anneler Günü kampanyaları...




1-) Green Village 2'den barbekü partisi eşliğinde yüzde 15 indirim!


Burçkale Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village 2 projesi Anneler Günü'ne özel barbekü partisi düzenlenirken lansmana özel yüzde 15'lik indirimlerine de devam ediyor. 


Şile'de yer alan Green Village 2 projesinde toplam arsa alanı 24 bin metrekare olarak belirlendi. Green Village 2 Şile projesinde 23 blokta 142 konut yer alıyor. 


Aile ve çocuk konsepti uygulanan Green Village 2 projesinde daireler 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona çeşitlilik gösteriyor. Projede ayrıca bahçe dubleks, bahçe tek kat daire, teras dubleks ve teras tek kat daire seçenekleri bulunuyor. 


Daire fiyatlarının 135 bin TL'den başladığı Green Village 2 projesinde 185 metre uzunluğunda gölet bulunuyor. Projede lansman fiyatları 15 Mayıs'a kadar sürecek. 


Projede ayrıca su değirmeni, kapalı sosyal tesis, ağaç evler, mini çiftlik, tırmanma duvarı, şelale, Kids Club, oyun alanları, köy bakkalı, DVD room, kütüphane, atölyeler, yaz okulu mini teleferik, hobi bahçesi, yürüyüş, koşu parkuru, içerisinde gençlik ve fiskos adaları yer alıyor. 


Green Village 2 Şile iletişim bilgileri

0 (533) 061 68 71

Web: www.greenvillagesile2.com



2-) Kalekent'te indirimle gelen Anneler Günü!


Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Kalekent projesinde, Anneler Günü’ne özel  yüzde 10 iskontoya ek olarak yüzde 2 iskonto fırsatı sunuyor. 


Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Kalekent projesinde yüzde 1 peşinatta, daire fiyatının yüzde 24'ü 12 ay sonra ödenirken, kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor.


Yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan bedel için 60 ay taksitte faiz uygulanan projede yüzde 25 peşinnatta kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor.


Kalekent projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Toplam 73 bin metrekare peyzaj alanı bulunan Kalekent projesinde ilk etabında 863 daire ve ikinci etabında 608 daire olmak üzere toplam 1,471 daire yer alıyor. 


Sosyal alanları arasında projede su basamakları, sauna, su oyunları, seyir terasları, yapay adalar, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, yürüyüş ve bisiklet parkurları, tenis kortu bulunuyor. 


1. etabı 2015 yılı Aralık ayında, 2. etabı 2016 yılı Aralık ayında gerçekleştirilecek proje; Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 


Kalekent iletişim

Tel: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/


3-) Güneşlipark Gardenya hemen teslim konutlara yüzde 10 indirim!


Gül Proje - Mutlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Güneşlipark Gardenya projesi, Güneşli'de inşa ediliyor. 25 bin metrekare alanda kurulan Güneşlipark Gardenya projesinde teslimler hemen yapılıyor. 


20 bin metrekare yeşil alana sahip Güneşlipark Gardenya'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Anneler Günü'ne özel yüzde 10 iskonto uygulanan proje; 8 blokta toplam 300 daire, 7 mağaza ve bir süpermarket alanından oluşuyor. 


Projede; şehir ve deniz manzaralı, balkonlu daireler, mağazalar, market, çocuk oyun alanları, seyir terasları gibi alanları bulunuyor. GüneşliPark Gardenya'da ocak, davlumbaz, klima, fırın ve bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar hazır olarak teslim ediliyor. 


Güneşlipark Gardenya iletişim:

0212 515 18 58

http://www.guneslipark.com.tr


4-) Avcılar Park'tan annelere indirim fırsatları!

 

Toplam inşaat alanı 39 bin metrekare olan Avcılar Park projesi 275 adet daireden meydana geliyor. Gül Proje ve Toya Yapı tarafından inşa edilen Avcılar Park projesinde Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Avcılar Park projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Teslimler hemen yapılıyor. 


Avcılar Park projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Avcılar Park iletişim:

Telefon: (0212) 590 69 69

Web adresi: www.avcilarpark.com



5-) GülPark Yaşam'da indirimler yüzde 15'e çıkıyor!


Toplam 6 bloktan oluşan Gül Park Yaşam projesi, Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede yüzde 15’lere varan Anneler Günü’ne özel kampanya tüketicilerle buluşuyor. 


Gül Park Yaşam Esenyurt projesinde 564 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. Gül Yapı tarafından yükselen projede 2 etap yer alıyor. 


Toplam 5 bin metrekare alan üzerinde yükselen Gül Park Yaşam Esenyurt projesinde buhar odası, basketbol ve voleybol sahaları, fitness center, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, otopark, oyun alanları bulunuyor. 


GülPark Yaşam iletişim

Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr/


6-) Demir Romance'tan annelere özel Çırağan Sarayı'nda akşam yemeği!


Demir İnşaat, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine İstanbul’un en özel mekanı Çırağan Sarayı’ında bir akşam yemeği armağan ediyor. 


Demir Romance, Toplamda 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor. 170 bin metrekare brüt inşaat alanında yükselen Demir Romance projesinde 15 ile 18 arasında değişen 7 blok bulunuyor. 


Projede; açık kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, SPA merkezi, diyetisyen hizmetinin yanı sıra fitness merkezi yer alacak. Projede ayrıca, terzi, bay-bayan güzellik merkezi, kuru temizleme, sinevizyon gibi birimler de bulunacak. 


Demir Romance projesi, Ağustos 2015’te sahiplerine teslim edilecek. 37 dönüm arazi içinde inşa edilen projenin yüzde 90’ı tamamlanmış durumda.


Demir Romance iletişim:

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com


7-) Merkez Zekeriyaköy'den finansal kolaylık!


Ortadoğu Grup, bu Anneler Günü’nde Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy projesinde düzenlediği kampanya ile 2+1 çatı dubleksi dairelerin metrekaresi 4 bin 812 liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin metrekaresi ise 5 bin 715 liradan başlayan fiyatlarla satıyor.


Merkez Zekeriyaköy’de ağırlıklı olarak çatı ve bahçe dubleksi konseptiyle 106 konut yer alıyor. Yüzde 1 KDV avantajı düzenlenen projede mini golf sahası, tenis kortu, basketbol sahası, açık hava fitness alanları, çiçek bahçeleri, pergolalar, açık yüzme havuzları, güneşlenme terasları, dinlenme alanı ve süs havuzları yer alıyor. 


Zekeriyaköy Çarşı meydanına birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alan proje, Kilyos’a tam 5 dakika, yapımı sürdürülen ve bu yılsonu tamamlanması planlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim ile Kuzey Marmara Otoyolu’na ise 2 dakika mesafede konumlanıyor. 


Merkez Zekeriyaköy iletişim

0212 202 7 111         

www.merkezzekeriyakoy.com


8-) Rings İstanbul'dan hem ev, hem pırlanta!


Rings İstanbul, düzenlediği Anneler Günü kampanyasında 8 – 10 Mayıs tarihleri arasında projeden ev sahibi olanlara Zen Pırlanta’dan 10 bin TL değerinde hediye çeki veriyor. 


30 ay vadede sıfır faiz oranıyla konut satışlarının devam ettiği Rings İstanbul,  499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.


Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, meyvelikler, pilatesten yüzmeye farklı spor aktivitelerini yapabilecekleri Rings Sports Club gibi sosyal donatılar bulunuyor. 

 

Ayrıca projenin hemen yanı başında yer alan Rings AVM yer alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakikalık mesafede bulunan Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi’ne 15, Boğaziçi Köprüsü’ne 15, FSM Köprüsü’ne ise 20 dakika mesafede konumlandırılıyor. 


Rings İstanbul iletişim

444 86 00 

www.ringsistanbul.com


9-) Sinpaş GYO'dan 6 projede kampanya!


Sinpaş GYO, Anneler Günü’ne özel kampanya düzenledi. Sinpaş GYO’nun İstanbul,  Ankara  ve Bursa’daki projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, 15 bin TL’lik indirim fırsatının yanı sıra farklı ödeme seçenekleri de sunuluyor. 


Sadece 9-10 Mayıs tarihlerine özel indirim avantajı, Aydos Country, İstanbul Sarayları, Bursa Modern, EgeYakası, İncek Blue, İncek Green konut  projelerinin tümünde geçerli olacak.


Aydos Country hakkında:


Aydos Ormanı'nın yanında inşa edilen Aydos Country  projesi 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. 


Sinpaş Aydos Country projesinde yer alan dairelerin alanları 68 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 208 metrekareye kadar yükseliyor. 


Mayıs 2017'de teslimlerin yapılacağı Sinpaş Aydos Country projesinde daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Sinpaş Aydos Country projesinin sosyal yaşam alanları içinde yüzme havuzu, güvenlik, hamam, oyun alanları, spor alanları ve yürüyüş alanları bulunuyor. 


İstanbul Sarayları hakkında:


İstanbul Sarayları 1.200 tane daireden oluşuyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen daire tipleri yer alıyor.


Konum olarak Atatürk Havalimanı'na 10 dakika ve TEM'e 5 dakika yakınlıkta bulanan İstanbul Sarayları'nın sosyal alanlarında güvenlik hizmetleri, sauna, tenis kortları, basketbol sahası, koşu parkurları, fitness merkezi, yüzme havuzu, kayıkhane ve süs havuzları bulunuyor. 


Bursa Modern hakkında:


Bursa Modern projesinde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer, Marin Residence, Gök Kule ve Park Konakları yer alıyor.


1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi daire tiplerinin bulunduğu Bursa Modern projesi toplam 440 konuttan oluşuyor.


İçerisinde açık yüzme havuzu, kidsclub, score fitness spa, sauna, aletli pilates salonu, fitness center, buhar banyosu, hamam, eczane, kuru temizleme, cafe-restoran, market, terzi ve anaokulu gibi ortak yaşam alanları bulunan Bursa Modern projesi Bursa-Demirtaş’ta hayata geçiliyor.



EgeYakası hakkında:


Santorini Adası’ndan esinlenilerek tasarlanan ve Atakent'te konumlandırılan EgeYakası projesinde, Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça ev tipleri bulunuyor. 


378 konuttan ve oluşan ve içerisinde hiç 1+1 yer almayan projede,  99 – 132 metrekare 2+1, 130 metrekare 2,5 +1 taş ev, 126 – 175 metrekare 3+1 ve 176 metrekare 4+1 taş ev ve villa konut seçenekleri yer alıyor. 


Egeyakası projesinde yüzme havuzu, fitness salonu, spa, sauna ve güneşlenme terasları, barbekü ve açık spor alanlarının yanı sıra Ege Çarşı’da ise cafeler, restoranların yanı sıra günlük ihtiyaçların karşılanabileceği dükkânlar yer alıyor.  


İncek Blue hakkında:


İncek Blue projesinde süpermarket, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme terasları, buhar odası, sauna, spa ve wellness alanları, kuru temizleme, eczane, kuaför, cafe ve restaurant alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Tek blok halinde yükselen İncek Blue projesinde toplam 225 adet daire bulunuyor. Projede yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon ile villalardan meydana geliyor. 


İncek Green hakkında:


İncek Green projesi toplam 140 tane daireden meydana geliyor. Proje 22 katlı tek blok olarak yükseliyor. 


İncek Green 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Projedeki dairelerin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor.


İncek Green projesinde süpermarket, eczane, kuaför, cafe ve restaurant alanları, lostra, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme terasları, buhar odası, sauna, spa ve wellness alanları kuru temizleme sosyal alan olarak sunuluyor.


Sinpaş GYO iletişim

Tel: 444 1 440

www.sinpasgyo.com.tr


10-) Denge Yapı 2 projesinde peşinatı öteliyor!


Denge Yapı, Anneler Günü için Mayıs ayında geçerli olacak bir kampanyaya imza attı. Şirketin Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde, daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl erteleniyor. 


Borcun kalan yüzde 75'lik kısmı içinse kredi kullanılabiliyor. Kampanyayla Mahal Sancaktepe'de 1+1 dairelerin fiyatı 142 bin 450 liradan başlayacak. Buna göre konut alıcısı 142 bin 450 liradan satılan dairenin yüzde 25'ine denk gelen 35 bin 615 liralık peşinatı 2016 yılında ödeyecek. Aylık 1425 lira taksit vererek de ev sahibi olacak. Aynı şekilde Mahal Sancaktepe Ada'da 207 bin 220 liraya satılan 2+1 dairenin 51 bin 800 liralık peşinatı ise 2016'da ödenecek. 


Mahal Sancaktepe hakkında: 


Toplam 360 adet konuttan meydana gelen Mahal Sancaktepe projesi 9 katlı 6 blok halinde yükseliyor. Projedeki dairelerin alanları 50 metrekare ile 127 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Mahal Sancaktepe projesi 15 bin 640 metrekare alan üzerine yayılıyor. Proje 1 oda 1 salonü 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Mahal Sancaktepe lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir’e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika, TEM Otoyolu’nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Telefon numarası: 0216 311 66 67

Web Adresi: www.mahalsancaktepe.com


Mahal Sancaktepe Ada hakkında: 


10 bin 454 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Mahal Sancaktepe Ada, on iki katlı 3 bloktan ve toplam 144 daireden oluşacak. Mahal Sancaktepe Ada projesinde, üç tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere farklı beğenilere uygun daire seçenekleri bulunuyor. 


Mahal Sancaktepe Ada'da çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitness club ile kapalı havuz bulunuyor. Mahal Sancaktepe Ada’da arazinin yüzde 85’i açık alanlara ayrıldı. Ayrıca site genelinde insan ve araç güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı ve açık otoparklar yer alıyor.    


Mahal Sancaktepe Ada Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir’e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.

              

Mahal Sancaktepe Ada iletişim

0216 311 66 67  

www.dengeyapias.com



11-) Adam Kule'de Samsung Curve Uhd TV hediye!


Adam Kule Anneler Günü kampanyası kapsamında 14 Mayıs'a kadar rezidans veya home office satın alana Samsung Curve Uhd TV hediye ediliyor.


Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa edilen Adam Kule projesi Dap Yapı tarafından yükseliyor. 


Daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşeceği Adam Kule projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


27 katlı tek blok tasarlanan projede dairelerin büyüklükleri 46 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. 350 adet home officeden oluşan projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Adam Kule iletişim

Tel: 4449327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/



12-) Evvel İstanbul'dan 2 gün yüzde 12 indirim!


Başakşehir'de, Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen EVvel İstanbul projesinde Anneler Günü'ne özel 9 - 10 Mayıs tarihlerinde yüzde 12 oranında indirim sunuluyor. 


40 bin metrekare alan üzerinde yükselen EVvel İstanbul projesinde toplam 678 konut ile 10 ticari ünite yer alıyor. Projede 1+1'den, 5+1'e kadar ve büyüklüğü 62 metrekareden 223 metrekareye kadar farklı tipte daire bulunuyor.  


Başakşehir Evvel İstanbul projesinde teslimler 2016 sonunda yapılacak. Başakşehir Evvel İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları 251 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve kat konuma göre bu fiyat değişiyor.


Başakşehir Evvel İstanbul iletişim

Tel: 0212 924 16 16 

Web: www.evvelistanbul.com


13-) Gökdeniz Kartal'dan faizsiz kampanya!


Toplam 204 adet konuttan meydana gelen Gökdeniz Kartal projesinde Anneler Günü'ne özel yüzde 50 peşin, kalan kısım için 48 ay sıfır faizli kredi imkânı sunuluyor. 


Satış süreci devam eden Gökdeniz Kartal projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor. Gökdeniz Kartal Konutları Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortaklığında inşa ediliyor.


Gökdeniz Kartal projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçe dubleksi tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan konutların büyüklükleri 81 metrekare ile 265 metrekare arasında değişiyor.


Gökdeniz Kartal Evleri'nin sosyal olanakları arasında fitness center, sauna, açık yüzme havuzu, tenis kortu, oyun parkı, yürüyüş yolları, cafe/market, kapalı otopark ve sosyal tesisler yer alıyor.


Gökdeniz Kartal iletişim

Telefon: 0216 353 4010

Web: www.gokdenizkartal.com


14-) Still İstanbul Diamond'da düşük peşinatlar, faizsiz ödemeler! 


Yeşilyurt İnşaat Kurtköy'de hayata geçirdiği Still İstanbul Diamond projesinde, Anneler Günü'ne özel çeşitli ödeme planları sunuyor. Peşin ödemede yüzde 15 indirimin yapıldığı projede, yüzde 5 peşinatla ve 20 ay sıfır faizle de ev sahibi olunabiliyor. 


Kurtköy'de 64 milyon lira yatırım değeriyle hayata geçirilen Still İstanbul Diamond, 10 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 29 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan projede 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konut yer alıyor. İnşaatına 2014 yılının ağustosta başlanan projenin, 2015'in Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.


Still İstanbul Diamond iletişim 

Tel : 0216 482 48 73

Web: www.yesilyurtinsaat.com.tr


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön