24 / 04 / 2024

Ant Yapı Antriva ne zaman teslim?

Ant Yapı Antriva ne zaman teslim?

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Konut fiyatlarının 647 bin dolardan başladığı Ant Yapı Antriva ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz...




 İstanbul'un Beykoz bölgesinde hayata geçirilen  Ant Yapı   Antriva  Villa projesi Ant Yapı tarafından yükseliyor. Ant Yapı Antriva ne zaman teslim? sorusu için verilen yanıt haberimizde yer alıyor. 


A, B ve C olmak üzere 3 tip villanın yer aldığı Ant Yapı Antriva projesinde A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare ve C tipi villalar 323 metrekare alan büyüklüğüne sahip. 



Ant Yapı Antriva konut fiyatları: 



Ant Yapı Antriva projesinde bulunan konutların fiyatları 647 bin dolardan başlıyor, 990 bin dolara kadar yükseliyor. Ant Yapı Antriva ödeme bilgileri şöyle: 


Ant Yapı Antriva ödeme


Ant Yapı Antriva ödeme bilgileri dahilinde 12 ay boyunca faizsiz olarak vadelendirme imkanı sunuluyor. Bunun içinse tutarın yarısını peşinat olarak ödemek gerekiyor. Ant Yapı Antriva ne zaman teslim? sorusunun yanıtı şöyle: 


Ant Yapı Antriva ne zaman teslim?


Ant Yapı Antriva ne zaman teslim?


99 adet müstakil ve ikiz villanın yer aldığı Ant Yapı Antriva ne zaman teslim? sorusu için 'hemen teslim' cevabı veriliyor. Projenin teslimlerı 2012 Haziran'dan bu yana devam ediyor. 


Ant Yapı Antriva ne zaman teslim? sorusu ve daha fazla ayrıntı için projeye 0216 319 15 77  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 



Ant Yapı Antriva iletişim: 

Telefon: 0 216 319 15 77

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön