18 / 04 / 2024

Ant Yapı; eğitimli, donanımlı, genç ve nazik satış ekibine sahip!

Ant Yapı; eğitimli, donanımlı, genç ve nazik satış ekibine sahip!

Gözde projemiz Antasya Residence hakkında özel fırsatlar ve ayrıntılı bilgileri sunarak, Ant Yapı dostlarımızın memnuniyetini artırmak için eğitimli, donanımlı, genç ve nazik ekibimiz sizleri bekliyor...



Şimdiye dek tüm projelerimizde detaylı sunumlar gerçekleştirirken, tanıtımlarımızı daha çok "kulaktan kulağa” yapmayı tercih ettik. Sunum teknikleri ve genişleyen satış ekibimizle de "en iyi” sunumu sağlamak üzere yine karşınızdayız. Gözde projemiz Antasya Residence hakkında özel fırsatlar ve ayrıntılı bilgileri sunarak, Ant Yapı dostlarımızın memnuniyetini artırmak için eğitimli, donanımlı, genç ve nazik ekibimiz sizleri bekliyor!



Ant Yapı, Antasya Residence projesinin her aşamasında son derece titiz, güvenilir bir ekiple çalışıyor. Malzemeler ve inşaat tekniklerindeki üstünlüğümüz, ekibimizin yüksek nitelikleriyle hayata geçiyor. Antteras projemizden bu yana yeni bir ekip daha bu kaliteye bir artı değer daha katıyor: Sizlere proje sunumu için özel hazırlanmış donanımlı Antasya Residence Satış Ekibi.

Şimdiye dek projelerimizi sade, basit, anlaşılır ve sizlere özel sunumlarla tanıttık; ve bu projemizde de yine Ant Yapı dostlarımızın ilgilendikleri yapılarımız için ayrıntılı bilgi almaktan memnuniyet duyacaklarını düşündük, üstelik ailemiz olarak gördüğümüz, tüm başarılarımızda arkamızda olan siz Ant Yapı konut sahiplerine, daha öncesinde özel fırsatlardan haberler vermek istedik.


Antasya Residence kataloglarımız ve maketimiz hazır. Genel merkezimizde, Ümraniye’de bir katımız sunum için sizlere açık. En iyisini, en yetkinini yaptık her konuda olduğu gibi. Ama her konuda olduğu gibi, biliyoruz ki, bu mükemmel araçları hizmetine sunacak insan kalitesi olmazsa olmaz. Tıpkı tüm çalışanlarımız, tüm ev sahiplerimiz, tüm paydaşlarımız gibi titizlikle seçtiğimiz, ailemizin üyesi olmalarından gurur duyduğumuz pırıl pırıl genç bir satış ekibimiz var.


Şimdi ve önümüzdeki günlerde, kısa bir zaman için emsallerinden kalite olarak çok üstün olduğunu düşündüğümüz Antasya Residence konutlarını, metrekare fiyatı açısından çok daha ekonomik koşullarda ve en ayrıntılı bilgilerle sunuyoruz. Eğitim, bilgi açısından olduğu gibi içten nezaketleri, yüksek kültürleri ve sağlam kişilikleriyle zevkle konuşup Antasya Residence projesinin tüm ayrıntıları hakkında sizi bilgilendirecek ve tüm sorularınızı cevaplandıracak satış ekibimizden randevu alarak size özel fırsatları kaçırmamanızı öneririz.


üniversite eğitimimi ise İzmir’de tamamladım. Mesleğe başlangıcım, üniversite yıllarım boyunca çalıştığım bölgesel yayın yapan Ege TV isimli kanalda oldu. Günümüzde İstanbul’daki ulusal kanallarda çalışan pek çok İzmirlinin mesleğe başlangıç noktası olan bu kanal benim için de hem mesleki hem de ekrandaki temel deneyimlerimi kazandığım yerdi. Üniversiteyi bitirdiğim yıl artık medya sektörünün merkezi İstanbul’a gelme zamanım gelmişti. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra ise o dönemde henüz kurulma aşamasında olan CNN TÜRK’te işe başladım. Kanalın ilk spor spikeri olarak beş yıl boyunca spor haberlerinin yanısıra pek çok spor programının sunuculuğunu yaptım. Sadece ekran önünde değil, sunduğum haberlerin ve programların hazırlanışmda da, yani işin mutfağında da önemli görevler üstlendim. 2004 yılında dönemin CNN Türk Spor Müdürü İhsan Topaloğlu’na Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım’dan FBTV Genel Müdürlüğü için teklif geldiğinde o da bunu ekibiyle, yani bizimle paylaştı.

Antorman’a Mart 2013’te taşındık. Burayı tercih etme sebeplerimizin başında bir Antyapı projesi olması ve lokasyonuydu.

Elbette CNN Türk’teki kariyerimi bırakıp Türkiye’de alanının ilk örneği olan bir kulüp kanalına geçmek çok radikal bir karar ve hatta o dönemde tam bir macera gibiydi. Ancak bugün geldiğimiz noktada çok doğru bir karar verdiğimin farkındayım ve dokuz yıldır FBTV haber müdürlüğü yapıyorum. Ayrıca maçların öncesi ve sonrasında olan programlar da dahil, kanalın pek çok önemli yayınının sunuculuğunu yürütüyorum. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim CNN Türk’ün bendeki yeri eşimle orada çalıştığım dönemde tanıştığımız için de ayrıdır.

Çocuklarınızı tanıyabilir miyiz? Adları, yaşlan... Daha çok küçükler, ama yine de karakter özellikleri belli oluyor insanların erkenden, nelerden hoşlanıyorlar?

BURCU KAYA: Oğlumuz Kerem 4, kızımız Deren ise 2,5 yaşında. Sizin de söylediğiniz gibi çocukların temel karakter özellikleri küçük yaşlarda belli olmaya başlıyor. Bu bağlamda şunu


söyleyebilirim Kerem daha sakin, Deren ise daha hareketli bir çocuk. Yaşlarının birbirine yakın olması nedeniyle bir arada iki arkadaş gibi büyüyorlar ve bu da bizi çok mutlu ediyor. Bilindiği gibi çocuklar sürekli ilgi ister ama Kerem ile Deren bazen31

saatlerce birbirleriyle oyun oynayıp vakit geçirebiliyor. Hafta içi ikisinin de kendi yaş gruplarıyla devam ettiği bir yuva/okul var.

Deren biraz daha anneci, Kerem ise daha babacı. İkimiz de çalıştığımız için eşimle aramızda çocuklar konusunda çok güzel bir görev bölümümüz var. Mesela sabahlan işe giderken okula

babalan bırakıyor, akşamlan ise ben alıyorum.

Antorman’a ne zaman taşındınız, burayı hangi özellikleri açısından tercih ettiniz?


Antorman eşsiz konumunun yanı sıra zengin sosyal olanaklara sahip bir site.


Antorman çatı dublekslerinin iç mekân düzenlemesinde çatı katında bile yüksek tavanlar öngörülmüş ve merpen boşluklarında kullanılabilir alanlar bırakılmış.

burası Çekmeköy’ün tam başlangıç noktası. TEM otobanından ayrıldığınızda Çekmeköy istikametine doğru Şile yoluna girdiğinizde karşınıza çıkan ilk site Antorman. Yani hem şehirden çok uzak değil hem de şehir karmaşasından olması gerektiği kadar uzak ve doğayla iç içe. Bulunduğu konum itibariyle bence bölgesinde eşsiz bir yere sahip. Elbette tercih etmemizde Antyapı markasına duyuduğumuz güven ve Mehmet Okay Bey’in sıcak yaklaşanımın da etkisi çok büyük.

Yoğun çalışma temponuz içinde evde çok vakit geçiremiyorsunuzdur, ama fırsat bulup evde kaldığınızda günleriniz nasıl geçiyor?

BURCU KAYA: Evde olduğumuzda, vaktimizin büyük bölümünü çocuklarımızla ilgilenerek geçiriyoruz. Bizim iş,çocukların da okul saatleri dışında kalan vakit zaten çok sınırlı bir süre. Özellikle kış aylarında havanın erken kararmasıyla akşam yemeği ve çocukların uyku saati arasında kalan süre fazla değil. Bu kısıtlı süreyi olabildiğince çocuklarla bire bir ilgilenmeye ayırmaya çalışıyoruz. Haftasonları ise evde daha uzun zaman geçirdiğimiz oluyor. Zaman açısından böyle rahat olan günlerde çocukları site içindeki oyun parklarına ve zaman zaman da kapalı havuza götürüyoruz.

Spor yapmaya veya başka hobilere zaman kalıyor mu?

YASİR KAYA: Hani hep derler ya ne iş yaparsanız yapın,hangi yoğunlukta çalışırsanız çalışın spor yapmak istedikten sonra spor yapmaya zaman her zaman vakit kalır diye, bence bu çok doğru. Antorman gibi doğayla iç içe, ormanın hemen yanı başındaki bir sitede oturuyorsanız en iyi spor bence yürüyüş. Sitedeki spor salonu ve kapalı havuz gibi imkânlara rağmen ben açıkçası yağmurda ve karda bile olsa kulaklığımı takıp açık havada yürüyüşü hiçbir şeye değişmem. Yıllardır günlük düzenli yürüyüşlerimi aksatmadan sürdürmeye çalışıyorum.Genelde akşam saatlerinde çocuklar uyuduktan sonra site içinde


Antorman hem şehirden çok uzak değil hem de şehir karmaşasından olması gerektiği kadar uzak ve doğayla iç içe. Bulunduğu konum itibariyle bence bölgesinde eşsiz bir yere sahip.

yürüyüşe çıkıyorum. Sitenin hemen bitişiğindeki ormanın da sağladığı temiz havayla yaklaşık bir saat yürüyüş günün tüm yorgunluğunu atmamı sağlıyor. Onun dışında oğlumuz Kerem havuzu çok seviyor. Soğuklar başlamadan önce onunla kapalı havuza gidiyorduk, o çocuk havuzunda oynarken ben de yüzmeye vakit ayırıyordum. Ama havaların çok soğumasıyla birlikte buna ara verdik.Yine de Kerem bu aralar neredeyse her akşam havuzu sayıklıyor.(gülümsüyor)


Orman kenarında olmanın, terasın keyfini çıkarabiliyor musunuz?


BURCU KAYA: Biz buraya taşınmadan önce bahçeli bir evde oturuyorduk, ama Antorman’da bahçe katı yerine çatı dubleksi tercih ettik. Bunun sebebi, projede her türlü ayrıntının düşünülmüş olması. Balkonlar ve teraslar o kadar geniş ki büyük ölçüdeki bahçe mobilyalarını yerleştirdiğinizde bile hala ciddi anlamda hareket alanı kalıyor. Bu da bir anlamda üst katlarda bahçe keyfi yaşamanızı sağlıyor. Ayrıca dairemiz farklı bir mimariye sahip olan,bir blokta sadece iki ailenin ikamet ettiği H bloklarda olduğu için konumu ve binaya girişimizin ayrı oluşu


bize müstakil bir evde oturuyormuşuz hissi veriyor. Orman kenarında olmak ise şehrin içinde, şehirden uzak olabilmeyi sağlıyor. Şehir yaşamında günlük koşuşturma içinde hasret kaldığımız yeşille burada kucaklaşabiliyoruz.


Kvini/.in inşaat kalitesinden ve iç mekân düzenlemesinden memnun musunuz?


YASİR KAYA: Memnunuz. Benim en büyük endişelerimden biri genelde çatı dubleks dairelerde üst katlardaki tavan yüksekliğinin düşük olabileceğiyle ilgiliydi. Ancak hiçbir sıkıntımız yok, çatı katı da çok ferah bir yaşam alanına sahip. Biz daireyi alırken Antyapı ile dekorasyonlu olarak anlaşmıştık ve bu konuda çok doğru bir karar verdiğimizi de görüyoruz. İç mekânda kullanılan malzemeler de son derece kaliteli.


Evin dekorasyonunu siz kendiniz mi yaptınız? Dekorasyon konusunda tercih ettiğiniz stili nasıl tanımlarsınız?


BURCU KAYA: Bahsettiğiniz dekorasyon evin kaba inşaatı sonrası iç dekorasyonu ise, eşimin de söylediği gibi evi dekorasyonlu olarak aldık ve çok memnunuz.Özellikle antre ve mutfak zeminleriyle, banyolarda kullanılmış olan mermerler eve çok değişik bir hava katıyor. Mobilya dekorasyonundan bahsedecek olursak, evet onu kendimiz yaptık. İkimiz de minimalist tarzı benimsediğimiz için evde çok fazla eşya olmasına karşıyız. Zaten küçük çocukların olduğu bir evde çok eşya karmaşayı ve düzensizliği de beraberinde getiriyor.Bizim evde kullanım ihtiyacından fazla olan tek şey belki de çocukların oyuncaklarıdır (gülüyorlar). Ancak dekorasyon konusunda eşimin hakkını yememeliyim. Bu konuda müthiş bir enerjiye sahip. Örneğin bir yurtdışı seyahatinde görüp beğendiği bir lambaderin siparişini verip,iki ay imalatını bekledikten sonra firmanın Türkiye temsilciliğinin olmaması nedeniyle, ne yapıp edip ürünü kendi imkânlarıyla İtalya’dan getirtmiş olması hâlâ beni şaşırtıyor. Açıkçası ben bu konularda daha aceleciyim. İhtiyacım olan ürün için uzun araştırmalar yapmak yerine mobilya konusunda güvendiğim,tercih ettiğim ve alıştığım markanın (Koleksiyon Mobilya) mağazasına gidip oradan seçim yapmak benim için daha kolay oluyor.


Antorman’ın içinde olduğu bağlamdan memnun musunuz? Alışveriş, yeme-içme mekânları, yürüyüş, sportif ve kültürel etkinlikler bakımından tercih ettiğiniz mekânlar var mı?

BURCU KAYA: Antorman’da oturuyorsanız doğal olarak en çok gideceğiniz mekânlardan biri ister istemez Tepeüstü mevkiindeki Buyaka alışveriş merkezi oluyor. Yaklaşık beş dakikalık uzaklıktaki Buyaka ve Meydan alışveriş merkezleri bizim gibi çocuklu aileler için tam bir nefes alma noktası. Özellikle kış aylarında dış mekânlarda çocuklarla vakit geçirmek çok mümkün olmuyor ama evde sıkılmış olan miniklerle bu tür alışveriş merkezlerinde hem yemek yeme, hem de alışveriş yapma şansınız oluyor. Onun dışında özellikle bahar aylarında hafta sonu bazen şehrin merkezine inmektense geniş otobanının sağladığı vakit avantajıyla Şile tarafına gitmek daha cazip olabiliyor. Çocuklarla birlikte Şile’de kumsalda bir yürüyüş yapıp dönmek gibisi yok. Arkadaşlarımızla ve dostlarımızla akşam yemekleri için ise genelde Bağdat Caddesi ve civarını tercih ediyoruz. Diğer yandan çeşitli sportif müsabakalara, konserlere ve kültürel etkinliklere evsahipliği yapan Ataşehir’deki Fenerbahçe Ülker Sports Arena da konum olarak bize yakın olduğu için buradaki etkinliklere de sıkça gitmeye çalışıyoruz.

Çok teşekkürler...


ANT YAPI İNSAN VE YAŞAM DERGİSİ 


Geri Dön