25 / 04 / 2024

Antakya Belediyesi parkları düzenliyor!

Antakya Belediyesi parkları düzenliyor!

Antakya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yemyeşil bir Antakya için sürdürdüğü hizmet kapsamında Akevler, Esenlik ve Narlıca Mahallelerinde ağaç budama çalışması gerçekleştirdi.



Antakya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yemyeşil bir Antakya için sürdürdüğü hizmet kapsamında Akevler, Esenlik ve Narlıca Mahallelerinde ağaç budama çalışması gerçekleştirdi. 


Antakya Belediyesi'nden yapılan açıklamada şehir genelinde sürdürülen ağaç budama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Açıklamaya göre 45 binden fazla ağaç ve süs bitkisinin bakımının devam ettiği, şehir genelinde yürütülen ağaç budama çalışmaları kapsamında tüm kurumların, ibadethanelerin, okulların bahçelerindekiler ile park ve yeşil alanlarda bulunan ağaçların budanarak yaklaşan kış mevsimine hazır hale getirildiği bildirildi. 


Antakya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin son birkaç günde yaptığı faaliyetler şöyle sıralandı; 

Yeni Park Oluşturma Çalışmaları 3. Etap Toki Konutları Arkası Parkı - Parke döşeme çalışması - Bordür örme çalışması - Toprak tesviye çalışması - Toprak ilave çalışması Çim Biçme -Dsi parkı çim biçme çalışması -Ovakent Recep Tayyip Erdoğan parkı çim biçme çalışması Ağaç budama çalışması -Narlıca mahallesi Recep Tayyip Erdoğan parkı ağaç budaması -Esenlik mahallesi ağaç budaması -Akevler mahallesi 19.sokak ağaç budaması -Sofular mahallesi ağaç budama çalışması -Esenlik mahallesi 4. melek sokak ağaç budaması -Sanayi camiisi ağaç budaması Bitki -Ekim - Dikim -Narlıca mahallesi Tevfik Doğan parkı bitki ekim dikim çalışmaları Bakım - Onarım - Montaj Söküm Çalışmaları - Prof.Dr.Ali Ayhan parkı oyun gruplarının bakım ve onarım çalışması Aydınlatma Sistemi Bakım Onarım - Montaj - Söküm Çalışması -Cemil Şensöz parkı aydınlatma direklerinin montaj çalışması Gündüz Sulama Yapılan Parklar ve Alanlar; -Asi Nehri kenarı kaldırımlar -100. Yıl Parkı ve trafo önü - Dr. Edip Kızıldağlı Parkı -Ahmet Faik Türkmen Parkı - Aknur Düğün Salonu önü kaldırımlar - Çevik Kuvvet Binası bahçesi -Ali Kavak Sitesi arkası BİM önü kaldırımlar - Eski İtfaiye Arkası - Şelale Parkı - Cemal Baki Parkı - Esenlik Parkı - Lila Parkı - Orhanlı Parkı - Akasya Parkı - Cevat Açıkalın Parkı Gece Sulama Yapılan Parklar ve Alanlar; -100. Yıl Parkı ve trafo önü -Ali Kavak Sitesi arkası BİM önü kaldırımlar - Eski İtfaiye Arkası - Çevik Kuvvet Binası bahçesi -Asi Nehri kenarı kaldırımlar Şehir içerisindeki parklarda ve muhtelif yeşil alanlarda günlük bakım, sulama ve düzenleme çalışmaları yapıldı. 


Antakya Şaşmaz


Geri Dön