26 / 04 / 2024

Antakya Prime Mall dünyanın en iyi ticari projesi seçildi

Antakya Prime Mall dünyanın en iyi ticari projesi seçildi

Prime Mall Antakya alışveriş merkezi projesi, "En İyi Ticari Proje" seçildi. Prime Development'ın Antakya projesi, kısa bir süre önce Londra'daki törende Avrupa ve Afrika kıtasından gelen adaylar arasında en i



Prime Development, "International Property Awards 2009"da daha önce Avrupa ve Afrika'dan aday olarak katılan 1.500 proje arasından "En İyi Ticari Proje" seçilen Prime Mall Antakya alışveriş merkezi projesiyle, 12 Kasım'da ABD'nin San Diego kentinde yapılan finalde "Dünyanın En İyisi" seçildi.

Dünyanın gayrimenkul sektöründeki en saygın ödüllerinden biri olarak kabul edilen "International Property Awards" 1995'ten beri veriliyor ve 15 ayrı kategoride yarışan katılımcılar kendi bölgelerinde birinci seçilirse, daha sonra dünya finalinde yarışmaya hak kazanıyor. Prime Development'ın Antakya projesi, kısa bir süre önce Londra'daki törende Avrupa ve Afrika kıtasından gelen adaylar arasında en iyisi seçilmişti.

Türkiye'de hayata geçireceği 1,5 milyar dolar tutarında yatırımın ilk etabında yer alan Prime Mall Antakya alışveriş merkezi 2011'de hayata geçecek.

Prime Development Genel Müdürü Dr. Artuğ Çetin, "Avrupa&Afrika ödülünden sonra Antakya Prime Mall'un dünyanın en iyi ticari projesi seçilmesinden büyük bir onur duyduklarını belirterek, Londra'daki dereceyi aldıktan sonra dünyanın en iyisi seçilmeyi beklediklerini hatırlattı. Çetin, "San Diego'da dünyanın en iyisi seçilmek bizi şaşırtmaz çünkü bizim ekiplerimiz bunu başarabilecek insanlardan oluşuyor. Bu nedenle ben ekibimizden emin olarak bunu iddia etmiştim" dedi.

Çetin, "Türkiye'nin ve Antakya'nın ismini tüm dünyaya duyurmuş olmak bizi çok mutlu etti. Projemiz hayata geçtikten sonra Antakya halkının da beğenisini kazanacağına inanıyoruz" dedi. Proje sayesinde Suriye'den de turist geleceğini belirten Çetin, Antakya Prime Mall'un bölge ekonomisini pozitif etkileyeceğini bu sayede bölgeye farklı bir çekim alanı yaratacaklarını ifade etti.

Antakya Prime Mall'a, San Diego'da "Dünyanın En İyi Ticari Projesi" ödülü verildi

Yapılan açıklamaya göre, daha önce dünya çapında gayrimenkul projelerinin yarıştığı International Property Awards 2009'un ilk etabında Avrupa&Afrika En İyi Ticari Gayrimenkul Projesi ödülünü kazanan Antakya Prime Mall, San Diego'da "Dünyanın En İyisi" seçildi.

Dünyanın gayrimenkul sektöründeki en saygın ödüllerinden biri olarak kabul edilen International Property Awards'ın 1995'ten beri verildiği hatırlatılan açıklamada, 15 ayrı kategoride yarışan katılımcıların kendi bölgelerinde birinci seçilirse, daha sonra dünya finalinde yarışmaya hak kazandıkları belirtildi. Prime Development'ın Antakya projesi, kısa bir süre önce Londra'daki törende Avrupa ve Afrika kıtasından gelen adaylar arasında en iyisi seçilmişti.

Prime Mall Antakya Alışveriş Merkezinin 2011'de hayata geçeceği belirtilen açıklamada, Prime Development Genel Müdürü Dr. Artuğ Çetin'in değerlendirmelerine de yer verildi.

Çetin, Avrupa&Afrika ödülünden sonra Antakya Prime Mall'un dünyanın en iyi ticari projesi seçilmesinden büyük bir onur duyduklarını belirterek, Londra'daki dereceyi aldıktan sonra dünyanın en iyisi seçilmeyi beklediklerini ifade etti.

Çetin, şunları kaydetti:
"San Diego'da dünyanın en iyisi seçilmek bizi şaşırtmaz çünkü bizim ekiplerimiz bunu başarabilecek insanlardan oluşuyor. Bu nedenle ben ekibimizden emin olarak bunu iddia etmiştim.

Türkiye'nin ve Antakya'nın ismini tüm dünyaya duyurmuş olmak bizi çok mutlu etti. Projemiz hayata geçtikten sonra Antakya halkının da beğenisini kazanacağına inanıyoruz."
AA
 


Geri Dön