28 / 03 / 2024

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki esnaflara imar kararı!

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki esnaflara imar kararı!

Kepez'in Ünsal Mahallesi'ndeki Akdeniz Sanayi Sitesi içinde yer alan Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ile İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi esnafının beklediği kat artışı, son meclis toplantısında alındı.



Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, geçen dönemde Akdeniz Sanayi Sitesinde tanınmış olan imar imkanlarının, bu iki sitelere de tanımış olacaklarını açıkladı. 


ASKERİ ALANDA İMAR 

Fevzi Çakmak ile Kütükçü Mahalleleri'ndeki askeri alan üzerinde yapılan imar revizyonu sayesinde, ölen tapular kurtarıldı, kat artışı sağlandı, okul alanları düzenlendi ve mezarlık alanı genişletildi. Yıllardır süre gelen sorun yumağı, 1 yıldır üzerinde çalışılan imar revizyonu ile çözülmesi, oybirliğiyle kabul edildi. Fevzi Çakmak mahallesinde yüzde 60 olan yapılaşma emsallerini yüzde 75'e çıkartılarak, 5 kata kadar kat artış imkanı sağlanacak. 


İKİ KATLI PAZAR ALANI 

Mecliste Şafak Mahallesi'nde 2 katlı kapalı pazar alanı kurulması kararı da geçti. Proje kapsamında, pazar alanında PTT, TEDAŞ gibi kurumların temsilcilikleri de bulundurulacak. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön