25 / 04 / 2024

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 



Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) koronavirüs sonrası tesislerinin açılış tarihleri hakkında açıklama yayınladı. 

Tek-Art İnşaat koronavirüs pandemisi dolayısı ile her iki tesisinde Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığının yönergelerine uygun düzenleme çalışmaları tamamlandı. Şirket tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hotelimizin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi.

Tek-Art İnşaat'ın KAP açıklaması:
Koronavirüs pandemisi dolayısı ile her iki tesisimizde Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığının yönergelerine uygun düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzeredir.
  
Tarafımızca gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hotelimizin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlenmiştir.

Kamuoyuna ve Yatırımcılarımıza saygılarımızla duyurulur.


Geri Dön