18 / 04 / 2024

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.



Antalya Akvaryum'un hemen yanında inşa edilen ve 20 Nisan'da açılacak merkezi Vali Münir Karaloğlu gezip incelemelerde bulundu. Sabah'ta yer alan habere göre; İletişim Başkanlığı Antalya İl Müdürü Esen DOiler'den bilgiler alan Vali Karaloğlu, merkezde gösterimi yapması planlanan Patara, TBMM 100. Yılı ve Kanal İsanbul gibi bazı projelerin tanıtım filmlerinin demolarını takip ediyor.

ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK

Bu yılın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100'üncü yılına denk geldiğini ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Patara Yılı' olarak ilan edildiğinden bahseden Karaloğlu, "Turizm ve tanıtma amaçlı kullanılacak merkezin inşaatı devam ediyor. Nisan ayında açılması planlanıyordu. Koronavirüs ve mevcut riskler nedeniyle açılışı bir süre daha ertelenebilir. Antalya, turizmin başkenti. Kentimize gelen yerli ve yabancı turistlere dijital sunumları gösterebileceğimiz bir yer olacak" diye konuştu.

Yaz süresince turizm ve tanıtım için kullanılması planlanan DGM'de, hazırlanan farklı dijital içerikleri, yerli ve yabancı turistler ücretsiz izleyebilecek. 
 


Geri Dön