19 / 04 / 2024

Antalya Göl Evleri'e 3 milyon TL'lik biyolojik gölet!

Antalya Göl Evleri'e 3 milyon TL'lik biyolojik gölet!

Yapı sektöründe 42 yıllık tecrübesiyle Antalya'da faaliyet gösteren Ural İnşaat, Döşemealtı'nda başlattığı Göl Evleri projesiyle dikkat çekiyor. Proje hakkında bilgi veren Ural İnşaat'ın sahibi Kadir Ural, Göl Evleri'nin hem yazın hem de kışın yaşanılabilecek butik bir villa projesi olduğunu söyledi



Yapı sektöründe 42 yıllık tecrübesiyle Antalya'da faaliyet gösteren Ural İnşaat, Döşemealtı'nda başlattığı Göl Evleri projesiyle dikkat çekiyor. Proje hakkında bilgi veren Ural İnşaat'ın sahibi Kadir Ural, Göl Evleri'nin hem yazın hem de kışın yaşanılabilecek butik bir villa projesi olduğunu söyledi. 


Projenin toplam 18 dönüm arazide 32 adet villadan oluştuğunu belirten Ural, "Bir buçuk yıl önce projeyi hayal ederken, bölgede geniş bir araştırma yaptık. Kendi arazimiz üzerine projelendirdik. İnsan, doğa öğesi temel alarak, ekolojik ve biyolojik olmasını istedik. Projenin içerisinde sosyal tesis, kapıcı dairesi, hobi bahçesi, bay-bayan soyunma odası, fitness salonu, sauna, kafeterya, yönetim ofisi, spor alanları çocuk parkı, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları, her villaya özel tahsisli hobi bahçesi, her villaya özel tahsisli 2 adet açık otopark bulunmaktadır" dedi. 


Site içerisinde müstakil villa 

Türkiye'nin en uzun biyolojik yüzme göletine sahip olması dolayısıyla, Göl Evleri projesinin diğerlerinden ayrıldığına dikkat çeken Ural, "Avrupa'da 36 yıl önce başlamış. Biyolojik yüzme göletleri, hiçbir kimyasal maddeye gerek duymadan kendi kendini temizleyebilen yüzme havuzlardır. 

Doğal filtreleme özelliklerinden yararlanan göletler, bu sayede sudaki zararlı organik maddeleri ve mikropları yok eder. Böylece hiçbir kimyasalın olmadığı, klor kokusu ve tadının bulunmadığı, berrak ve temiz bir suda, huzurlu ve rahatlatıcı bir şekilde yüzmenin keyfi yaşanır" diye konuştu. 


3 milyon TL'lik biyolojik gölet


Biyolojik yüzme göletlerinin boşaltmaya ihtiyaç duymadan dört mevsim kullanılabildiğine değinen Ural, "Türkiye'de bir ilk. 2 bin 300 metrekare hacmi ile Türkiye'nin en uzun doğal yüzme göletine sahip proje. 3 bin ton suvar. Sadece gölün maliyeti 3 milyon TL. Projenin toplam maliyeti 20 milyon TL civarında. 243 metrekarelik 4+1 villalar, 270 metrekarelik 5+1 villalar, 372 metrekarelik 6+1 villalar inşa ettik. Bodrum kat hiç kullanmadık. Kasım sonuna tamamlamış olacağız. Villaların yarıya yakını satıldı" diye konuştu. 


Dünya


Geri Dön