26 / 04 / 2024

Antalya Kemer'de kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya Kemer'de kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya Kemer'deki Beldibi mahallesinde yıkım çalışmaları yapan belediye ekipleri, bugün de Kemer merkezde, Balık, Dinçer ve Tıraş ailelerinin ortak mülkiyet sahibi oldukları kaçak yapıyı yıkarak, imara uygun hale getirdiler.



Daha önce Antalya Kemer'deki Beldibi mahallesinde yıkım çalışmaları yapan belediye ekipleri, bugün de Kemer merkez' de, Balık, Dinçer ve Tıraş ailelerinin ortak mülkiyet sahibi oldukları kaçak yapıyı yıkarak, imara uygun hale getirdiler. 


Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün talimatıyla kaçak yapılara göz açtırılmıyor. Sezon öncesi hummalı bir çalışma yapan Belediye ekipleri, Kemer Merkez'de bulunan OrangeCauntry otelin karşısında ki 125 ada, 01 parsel de ki kaçak yapılaşmayı yıkarak imara uygun hale getirdiler. 


Bir taraftan Kemer'i yeni sezona hazırlayan Başkan Gül'ün, diğer yandan da kaçak yapılarak göz yummaması vatandaştan destek aldı. Kemer merkez de yıkılan kaçak yapının mülkiyeti, Balık, Dinçer ve Tıraş ailelerine mensup, Servet Balık, Zekiye Tıraş'a ait.




Antalya Manavgat'ın Sesi



Haber Antalya Kemer Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Kemer'de ki Kaçak Yapılar, Belediye ekipleri tarafından bir bir yıkılarak imara uygun hale getiriliyor. Daha önce Beldibi mahallesinde yıkım çalışmaları yapan belediye ekipleri, Kemer merkez' de, Balık, Dinçer ve Tıraş ailelerinin ortak mülkiyet sahibi oldukları kaçak yapıyı yıkarak, imara uygun hale getirdiler. 


Antalya Kemer Gazetesi



Geri Dön