18 / 04 / 2024

Antalya Limanı'ndaki eski tekneler kaldırılıyor

Antalya Limanı'ndaki eski tekneler kaldırılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı İşletme Müdürlüğü, terk edilmiş eski tekneleri kaldırarak limanda görsel kirliliği temizliyor



Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı İşletme Müdürlüğü, terk edilmiş eski tekneleri kaldırarak, limanda görsel kirliliğe izin vermiyor.

Yıllardır liman içinde bulunan ve sahipleri tarafından karaya çekilerek terk edilen üç tekne, İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Yat Limanı İşletme Müdürlüğü ekiplerince Büyükşehir Belediyesi Boğaçayı Atölyeleri'ne kaldırıldı.

İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Nuri Nar, Antalya'nın imajına yakışan hizmet anlayışı içinde görevlerini sürdürdüklerini belirterek, yapılan çalışma ile marinadaki görsel kirliliğe son verildiğini söyledi. Kent merkezindeki Yat Limanı'nın yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği bölgelerden biri olduğunu dile getiren Nar, "Sahipleri tarafından yıllardır karada bekletilen tekneler liman güvenliği ve görsel kirlilik açısından sorun yaratıyordu. Uzun zamandır atıl durumda bekleyen tekneleri Boğaçayı Atölyelerine kaldırdık"
dedi.

AA


Geri Dön