26 / 04 / 2024

Antalya Muratpaşa'da 4 milyon TL'ye satılık işyeri!

Antalya Muratpaşa'da 4 milyon TL'ye satılık işyeri!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya Muratpaşa'da bulunan depolu işyeri binasını satışa çıkardı. gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 90 bin 160 TL olarak belirlendi.



Antalya 6. İcra Dairesi'nden Taşınmaz Açık Artırma İlanı


2015/1911 TLMT.


İstanbul 10. İcra Müdürlüğü 2015/2322 Esas sayılı dosyasından alınan talimatla satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN 


Özellikleri: Antalya il, Muratpaşa ilçe, 5793 Ada No, 9 Parsel No, GÜZELOBA Mahalle/Mevkii, 1. BODRUM + ZEMİN+ 1 KAT 1 NOLU depolu işyeri nitelikli Bağımsız Bölüm

İLİ - İLÇESİ: Antalya-Muratpaşa

MAHALLESİ: Güzeloba Blok/ Kat/ B.B. no: /1. bodrum+ zemin+1/ (Bağ. Böl.

No:1) Depolu iş Yeri CİLT/ SAYFA NO: 178/17506 ZEMİN TİPİ: Kat Mülkiyeti - ZEMİN NO: 40076456

ADA/PARSEL NO: 5793/9 - YÜZÖLÇÜMÜ: 681,00 m2

ANA TAŞ. NİTELİĞİ : Bodrum zemin üstü 1 katlı kargir apartman a.p: 681/681 MALİKİ: Borçlu şirket - HİSSE ORANI: 1/1-Tam

İMAR DURUMU: Antalya MuratpaşaBelediye Başkanlığı’nın 1/1000

ölçekli imar planında: 

Pafta: 18M-lllb

İnşaat Nizamı: Ayrık - Plan Fonksiyonu: isteğe Bağlı Ticaret Alanı

Bahçe Mesafesi: Ön 5-yan 3-arka: yoğunluklu yapı düzeni tabi. göre.

Subasman Kotu: 2,50 m. - Taks: 0.30 - Kaks: 0.60 - Kat Adedi: 2 Kat

İnş, Cephesi: 15.90m. - Çıkma Kat sayısı-k: 1.70

Açıklama: 'Parselde Ant. Büyükşehir Bld. Meclisinin 13.05.2013 gün ve 321 sayılı kararları eki


plan notları ve Planlı alanlar tip yönetmeliği hükümleri geçerlidir.'parselle ilgili uygulamada5 Havaalanı ve Güneyi revizyon imar planları eki plan lejant hükümleri geçerlidir. ARSA M2 BİRİM DEĞERİ: Güzeloba Mh. Eski Lara Cd.No: 383 Efecan Group iş Merk b,naşının Yapı ruhsatının alındığı 1998 yılı arsa metrekare birim değeri: 20.00TL, ve 2015 yılı arsa metrekare birim değeri ise 977,01 TL dir.

ADRESİ: Çağlayan Mh-Lara Cd -E... Textil iş Merkezi- No: 537 Lara-Muratpaşa/ Antalya Antalya ili, Muratpaşa İlçesi,Güzeloba Mh. Lara Cd. No:383 adresindedir. Lara Cd. sinin üzerinde ve kuzeyinde bulunmaktadır. E... Group iş Merkezi olarak tekbloktan ve tek bağımsız bölümden oluşmaktadır. Güneyinde Karpuzkaldıran Askeri Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, kuzeyinde Havalanı Cad. vardır. Lara Cad, ile Havaalanı Cad.nin kesiştiği Ofo Oteli kavşağının batısında 3. parseldir.Antalya Sosyal Hizmetler il Md. lüğüne bağlı Huzurevinin güney doğusundadır. Davaya sonu taşınmaza ulaşım Lara Caddesi üzerinden ve Havaalanı Cad. üzerinden olup kolaydır.

Toplu taşıt ulaşımı her an mümkündür. Antalya'nın 1. derecede tercih edilen lüks semti Lara semtindedir. Belediye hizmetleri getirilmiş,tüm fiziki ve sosyal alt yapıya sahiptir. Gecekondu dokusu yoktur. Çevresinde Giriş katları dükkan üst katları mesken giriş kat üzeri 2-3 katlı yapılaşma tamamlanmış, oturmuştur, Deniz ile arasında başka bina yoktur.7-24 güvenlik ve kamera sistemleri vardır. Parsel: 681,00 m2, yüzölçümlüdür. Üzerindeki İş Merkezi; 19.11.2008 tarih ve 718 nolu yapı ruhsatlı ve yapı kullanma izin belgelidir, Halen İskan edilen bina, borçlu şirket tarafından iş yeri olarak kullanılmaktadır. Betonarme Karkas yapı tarzında bodrum kat+ zemin kat+ 1 ,kat+ 2. kattan oluşmaktadır. Toplam inşaat Alanı: 970 metrekaredir. (Muratpaşa Belediyesi dosyasındaki yapı ruhsatına göre ı Asansörlüdür. Kuzey-Güney-Doğu-Batı Cephelidir. Bina Güney dış cephesi Giydirme cam +4 cobant malzeme kaplıdır, iş merkezine Ana giriş kapısı Lara Caddesi üzerinde ve binanın güney cephesindedir. Cam olup, fotosellidir. Kuzey cephede Elektrikli otomatik panjurlu tali giriş kapısı vardır, iç kapılar mobilya tipi ahşap doğramadır. Pencereler Alüminyum doğramadır. Ana merpen betonarme olup, basamakları mermer kaplı, korkulukları krom nikel+ temperli camdır. Bodruma iniş merpeni demir malzemedir. Elektrik ve su tesisatı vardır. Klimalı, iklimlendirmeli, havalandırmalı ve jeneratörlüdür. Bodrum kat: Depo olarak kullanılmaktadır. Zemini seramik kap Tavan ve duvarları plastik boyalıdır, iç kapılar ahşaptır. Zemin kat (Giriş kat): Giriş holü.Depo. Wc ve Ana merpen vardır. Giriş holü zemini ve duvarların bir kısmı mermer kaplama bir kısmı saten alçı üzeri plastik boyadır. Alçıpan asma tavan ve spot ışıklıdır. Depo bölümünün- zemini seramik, duvar ve tavanları plastik boyadır.1. Kat: 2 oda, Toplantı Salonu, Ofis mekanları, mutfak ile bay ve bayan wc'ler vardır. Ofisin bir kısmı ve Odaların zemini laminant parke, Duvarları ahşap lambri ve mobilya kaplıdır. Tavan alçıpan asma tavan olup, spot ışıklandırmalıdır. Ofisin bir kısmı ile mutfak ve Wc'lerin zemini seramik kaplıdır. Mutfak tezgahı laminat, mutfak tez¬gah altı ve tezgah üstü dolapları mdf'dir. İç kapılar mobilya tipi ahşap doğramadır. 2. Kat: Teşhir salonu, Ofis mekanları ile bay ve bayan wc, personel soyunma yeri vardır. Zeminleri seramik kaplı, tavan ve duvarları alçı üzeri saten boyadır. Tavanları alçıpan asma tavan ve spot ışıklandırma vardır,


Kıymeti: 4.090.160 TL - KDV Oram: %18

Kaydındaki Şerhler : Tapuda beyanlar kısmında Bakanlar Kurulu na ait' Konusu : kamu yararı ve ülke güvenliği açısından yabancı uyruklu gerçek kişiler ile yabancı ülkelerde kendi ülkelerinin kanunlarına göre kurulan tüzel kişiliğe sahip ticaret şirketlerinin taşınmaz ve sınırlı ayni hak edinemezler 1 şerhi ile muhtelif kurum haciz ve ipotek şerhleri mevcuttur.

1. Satış Günü: 10/05/2016 günü 10:45 - 10:55 arası

2. Satış Günü: 07/06/2016 günü 10:45 - 10:55 arası


Satış Yeri: ANTALYA ADLİYESİ 6. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜ(KORİDOR)

Satış şartları: 1- ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesin¬den, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortam¬da teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 50'sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bu¬lunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da ma¬lın tahmin edilen değerin % 50'sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış gider¬lerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV, 1/2 tapu harcı ile teslim masraf-ları alıcıya aittir. Tellâliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri la¬zımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4-Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra ve İflas Kanununun 133'üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasın¬daki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, baş¬kaca bilgi almak isteyenlerin 2015/1911 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvur¬maları ilan olunur.



Geri Dön