18 / 04 / 2024

Antalya Yeditepe Koleji Okulları hizmete açıldı!

Antalya Yeditepe Koleji Okulları hizmete açıldı!

İstek Vakfı Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan, Antalya Yeditepe Koleji Okulları'nın açılış törenleri için Antalya'ya geldi. Dalan, açılışın ardından öğrencilerle de bir araya geldi.



İstek Vakfı Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan Antalya Yeditepe Koleji kampüslerinin açılış kurdelelerini kesti. Antalya'ya gelişinde Yeditepe Koleji Lara (Merkez) Kampüsü bahçesinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Dalan, Kurucu Temsilcisi ve Hukuk Müşaviri Nefise Ülker Turgut, Yeditepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, Antalya Yeditepe Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koca, İcra Kurulu Başkanı İbrahim Sezgin Koca, okul idarecileri ve öğrenciler ile birlikte okulun açılış törenini gerçekleştirdi. Dalan, törenin sona ermesinin ardından okul yöneticileri ve idarecileri eşliğinde okulu gezdi. Daha sonra, konferans salonundaki programa katıldı. Burada öğrencilere seslenen Dalan, "Benim en çok saygım ve sevgim gençlere tıpkı Atatürk'ün olduğu gibi. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Atatürk'ün devamısınız her biriniz teker teker çünkü onun için size saygı göstermeyeceğim de kime saygı göstereceğim. Bir saygım da bu okulun kurucularından Mustafa Koca ve Sezgin Koca'ya. Çok büyük vefa göstererek okulun açılışını ben gelene kadar ertelediler. Çok teşekkür ediyorum. Ama bu açılış yapılıncaya kadar bu okul harika bir yere gelmiş. Hem fiziki şartlar hem de eğitim felsefesi tam benim istediğim gibi, tam Atatürk'ün istediği gibi" dedi. 


DALAN'A PLAKET VERİLDİ 

Konuşmanın ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koca, Bedrettin Dalan'a kurucusu olduğu İstek Vakfı'yla eğitime yapmış olduğu katkı ve okullarını teşriflerinden dolayı plaket verdi. Dalan daha sonra Konyaaltı Kampüsü'ne geçerek buranın da açılışını gerçekleştirdi. 



Sabah Akdeniz


Geri Dön