24 / 04 / 2024

Antalya'daki Panoramik Asansör projesinde sona gelindi!

Antalya'daki Panoramik Asansör projesinde sona gelindi!

Kaleiçi Yat Limanı’na iniş ve çıkışı kolaylaştıracak Panoramik Asansör projesinde sona gelindi. Asansörün çelik konstrüksiyonu tamamlanırken, çevre düzenlemesi yapılarak turizm sezonu öncesinde halkın hizmetine açılacak.




Büyükşehir Belediyesi’nin Kaleiçi Yat Limanı’na iniş ve çıkışı kolaylaştıracak Panoramik Asansör projesinde sona gelindi. Asansörün çelik konstrüksiyonu tamamlanırken, çevre düzenlemesi yapılarak turizm sezonu öncesinde halkın hizmetine açılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin turistlerin ve vatandaşların Kaleiçi Yat Limanı’nı daha rahat ziyaret edebilmeleri için Tophane Çay Bahçesi batısında başlattığı panoramik asansör inşası devam ediyor. Asansörün çelik konstrüksiyonu tamamlandı. 20 kişi taşıma kapasiteli olacak asansörün montajı ise devam ediyor. Panoramik asansörün çevre düzenlemesi de tamamlanarak, turizm sezonu öncesinde halkın hizmetine açılması planlanıyor. Panoramik asansör, Yat Limanı’na inişleri kolaylaştıracak ve ziyaretçi sayısını artıracaktır. Cumhuriyet Meydanı’nın panoramik asansörle entegre bir şekilde yeniden düzenleneceği bir projeyle Kaleiçi, Yat Limanı, Cumhuriyet Meydanı turistik bir cazibe merkezi olarak ortaya çıkacak.


Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön