28 / 03 / 2024

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev görenleri şaşırtıyor...



Antalya'da, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev Aksiyon Parkı, giriş kapısından eşyalarına kadar her şeyin alışılmışın dışında ters duran görüntüsüyle yoğun ilgi görüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, girişimci Kaan Karahan tarafından Muratpaşa ilçesindeki Kundu Turizm Bölgesi'ne inşa edilen Ters Ev Aksiyon Parkı'nda terslikler girişteki bilet gişesinden başlıyor. Bilet gişesinden geçtikten sonra yine ters duran giriş kapısından giren vatandaşlar, önce küçük bir baş dönmesi yaşıyor. 

Antalya'daki ters ev, ziyaretçilerini  buzdolabı, süpürge, televizyon, tuvalet, yatak odaları, mutfak mobilyaları, çamaşır makinesi, oturma grupları, askılıklar, masalar, ayakkabılık her şey alışılmışın dışında tavanda yer almasıyla farklı bir dünyaya yolculuğa çıkarıyor.

Tavanda yürüyormuş hissi veren evde, çocuk ve oyun odalarındaki oyuncaklar bile tavanda bulunuyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ziyaretçilerin ateşi ölçülen, dezenfekte edilen, sosyal mesafeye dikkat edilen ters eve maskesiz ziyaretçi alınmıyor. 

"Antalyalı Örümcek Adam" olarak tanınan Burak Soylu da kostümünü giyerek ziyaret ettiği evde, turistlerle fotoğraf çektirdi.

- "Bu evde bir terslik var"

Ters ev işletmecilerinden Murat Karahan, Anadolu Ajansı muhabirine, işletmelerinin 2015 yılında  interaktif eğlence merkezi olarak hizmete açıldığını belirtti.

Ters eve gelenlerin tavanda yürüyormuş gibi fotoğraflarını sosyal medyada "Bu evde bir terslik var" başlığıyla sık sık paylaştığını dile getiren Karahan, Kovid-19 nedeniyle geçen yıl yakaladıkları yaklaşık 50 bin ziyaretçi sayısını, bu yıl yerli turistle yakalamayı planladıklarını söyledi.

Burak Soylu da canlandırmaya çalıştığı süper kahramanın tabiatına en uygun yerlerden birinin ters ev olduğunu belirtti.

Fotoğraflarda tavanda yürüyor gibi çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Soylu, "İnsanlarla bol bol fotoğraf çektirdim. Hem insanlar hem de ben mutlu oldum." diye konuştu.

 


Geri Dön