26 / 04 / 2024

Antalya’nın katma değeri yükselecek!

Antalya’nın katma değeri yükselecek!

KONYSİAD’ın konuğu olan Başkan Türel, Antalya’nın katma değerini yükselteceklerini söyledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel KONYSİAD'ın düzenlediği toplantıda göreve geldiği günden bu yana yaptığı ve yapacağı hizmet ve yatırımları anlattı.



KONYSİAD’ın konuğu olan Başkan Türel, Antalya’nın katma değerini yükselteceklerini söyledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) düzenlediği toplantıda göreve geldiği günden bu yana yaptığı ve yapacağı hizmet ve yatırımları anlattı. Projelerin tanıtım filminin izlendiği ve çok sayıda işadamının katıldığı toplantıda, eleştiriler doğrultusunda yol haritası belirlediklerini vurgulayan Başkan Türel, Antalya ile ilgili bir vizyon belirlediklerini ve bunun için geceli gündüzlü çok çalışmak gerektiğini kaydetti.


EKONOMİ YATIRIMLA BÜYÜR

Antalya için ortaya koydukları büyük projeleri zaman zaman eleştirdiklerini söyleyen Türel, "Beton projeler yapılıyor diye eleştiriyorlar. Kavşaklar beton projedir. Bu projeleri insan odaklı olarak görmeyenler kendileri o kavşaklardan geçiyor iken kendilerini insan görmüyorlarsa sorun yok. Ama Antalyalıları insan yerine koymayan her kim olursa karşısında beni bulur" diye konuştu.


'DÜKKAN SİZİN' vurgusu Sanayici ve işadamlarına Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini anlatan Başkan Türel, "Boğaçayı Projesini tamamladık. Elimizden geldiğince bu projeleri sivil toplum örgütleriyle, meslek odalarıyla, derneklerle, sanayici iş adamı dernekleriyle, paylaşmaya çalışıyoruz. Sizden de akıl almak isteriz. Çünkü dükkan sizin" şeklinde konuştu. Antalya'ya hizmet etme kararlılığını göstermeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Türel, "Biz Antalya'nın önüne engel olmak isteyenlerle vakit de kaybetmeyiz. Derdimiz de, hedefimiz de Antalya'ya güzel şeyler yapmak" dedi.


SORULARI YANITLADI

Başkan Türel, konuşmasının ardından işadamlarının sorularını yanıtladı. Ulaşım Master Planı ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Başkan Türel, son rötuşların yapıldığını ve Bakanlığın iznine sunulacağını belirtti.


Sabah


Geri Dön