19 / 04 / 2024

Antasya Residence Ümraniye'de teslimler Ekim 2015'te!

Antasya Residence Ümraniye'de teslimler Ekim 2015'te!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Rezidans

Antasya Rezidans projesinde çocuk havuzu, basketbol sahası, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, buhar odası, kafeler, fitness center, oyun alanları, sauna ve otopark gibi imkanlar yer alıyor...



Ant Yapı imzası ile hayata geçirilen  Antasya Rezidans  projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de yer alıyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.


Rezidans daireler, ofisler ve alışveriş merkezinden oluşan Antasya Rezidans Konutları 42 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje  Ant Yapı  imzası ile inşa ediliyor.


Toplam 617 konuttan meydana gelen Ant Yapı Antasya Rezidans ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının Ekim ayı yanıtı veriliyor. Antasya Rezidans fiyat listesi 380 bin liradan başlıyor.


Antasya Rezidans ödemeleri kapsamında kişiye özel seçenekler sunuluyor. Antasya Rezidans Ümraniye satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Antasya Rezidans projesinde çocuk havuzu, basketbol sahası, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, buhar odası, kafeler, fitness center, oyun alanları, sauna ve otopark bulunuyor.


Antasya Rezidans Ümraniye telefon:  0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön