26 / 04 / 2024

Antep Sinpaş'ta 1 milyon 812 bin 900 TL'ye!

Antep Sinpaş'ta 1 milyon 812 bin 900 TL'ye!

Sinpaş Yapı ve Paralel Gayrimenkul projesi olan Antep Sinpaş'ta fiyatlar 156 bin 700 TL ile 1 milyon 812 bin 900 TL arasında farklılık gösteriyor. Projede 3 bin 470 konut yer alıyror



Antep Sinpaş Proje Künyesi

Proje ismi:  Antepia
Firma:   Sinpaş Yapı ve Paralel Gayrimenkul   
Konum:  Gaziantep İli Şahinbey İlçesi / Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsü yanı
Arazi:   Toplam 1 milyon m2
Konut:  3 bin 470   
Daire büyüklüğü: 117 m2 – 544 m2
Teslim tarihi: Mart 2013 
Fiyat:    156.000 TL ile 1.800.900 TL 

Aralık 2010’da inşaatına başlanan proje, 1,2 milyar Dolar’lık yatırım değeriyle, toplam 560 bin metrekare alana kurulacak.

Sinpaş Yapı, İstanbul’daki konut projelerinden sonra Gaziantep’i değiştirecek ve yenileyecek bir projeye imza atıyor.  Sinpaş Yapı ve Nakıboğlu ailesinden Taner Nakıboğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Paralel Yapı tarafından hayata geçirilecek Antepia projesi, bölgenin en büyük ve ilk temalı konut projesi olacak…

3 bin 470 konutun yer aldığı projenin, 156 bin 700 TL ile 1.812.900 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkan ilk etabının yüzde 45’i tanıtıma çıkmadan satıldı.

Zirve Üniversitesi ve Güneydoğu Bölgesi’ne hitap edecek araştırma ve uygulama hastanesi ile 1 milyon metrekare alana yayılan Antepia projesi ilkleriyle de dikkat çekiyor.

Dünyanın en büyük biyolojik göletinin yer aldığı projede, bölgede bir ilk özelliği taşıyan golf sahası ve yelken kulübünün yanında, tenis kortları, otel, Agora Meydanı, amfi tiyatro ve deniz feneri konsepti ile tasarlanan Fener Cafe Gazianteplilere yeni bir yaşam tazı sunacak.

Suyunun güzelliğinden ve bolluğundan dolayı eski adı Ayıntap yani “Suyun Gözü” olan Gaziantep’in bu özelliği Antepia projesinin ana konseptini oluşturmaktadır. Biyolojik gölet ve peyzaj manzarasına sahip evleriyle proje, Gaziantep’in gelenekleri ve tarihi dokusundan uzaklaşmadan lüks, seçkin ve keyifli bir yaşam sunacak.

Gaziantep’te 560 bin metrekare alana kurulacak proje, yepyeni bir hayatın kapılarını açmayı hedefliyor. Gazianteplilere seçkin bir yaşam sunacak Antepia projesi, bölgenin GAP’tan sonraki en büyük yatırımı olmanın yanı sıra bölgenin ilk ve en büyük konseptli konut projesi olma özelliğini de taşıyor. Projenin yatırım değeri ise 1,2 milyar Dolar. Bölgeye ve bölge insanına büyük bir katma değer katacak proje yaklaşık 5000 kişiye istihdam olanağı sağlayacak.

2+1’den başlayıp, 7+2 yalıya kadar uzanan farklı tipteki konutların yer aldığı Antepia projesinin ilk etabı, 96 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Ortalama 1.350 lira ile 3.500 lira arasında değişen metre kare fiyatları ile satışa çıkan ilk etapta 470 konut yer alıyor.

5 ayrı etapta satışa çıkacak projenin, her etabının teslim süresi yaklaşık 2 yıl olacak. İlk etabın sahiplerine Mart 2013’de teslim edilmesi planlanıyor.

Antepia Projesinde konut satışları, banka kredili veya şirket bünyesindeki özel ödeme koşulları ile vadeli olarak gerçekleştiriliyor. Projede özellikle vade farksız 66 ay vadeli ödeme planı tercih ediliyor.

560 bin metre karelik alanda inşa edilecek Antepia projesinde farklı büyüklüklerde toplam 3 bin 470 konut yer alıyor. Metre kare büyüklükleri ve oda sayıları ile dikkat çeken konutlar, Gazianteplilerin yaşam tarzlarına uygun olarak tasarlandı. Proje genelinde yer alan 2+1 / 3+1 /3,5+1 /4+1 /4,5+1 / 5+1 /5,5+1 sıra ev, ikiz villa, müstakil villa ve 7+2 yalı tipi müstakil evler, geniş ve ferah ortamlarda yaşamayı tercih eden bölge insanına hitap ediyor. Bu farklı seçeneklerdeki konutların metrekare büyüklükleri ise 117 ile 544 metrekare arasında değişmektedir.

560 bin metrekarelik alana yayılan peyzaj, göl kenarı boyunca uzanan fıstık ve meyve ağaçlarında oluşan koru, mesire yeri, parklar, golf sahası ve konut bahçelerinden oluşuyor. Antepia sakinleri artık evlerinden göl manzarası seyredecek, gölde yelkenliler görecek. Deniz kenarında yaşıyormuş hissine sahip olacak.

Deniz olmayan Gaziantep’te yelken ve golf kulübü hayat bulacak… Projenin nerdeyse tamamını kaplayan biyolojik gölet kapsamında hayata geçirilecek yelken kulübü, Gazianteplilere yelken sporunda deneyim elde etme şansını verecek. Bölgede yelken gibi golf de bir ilk olacak.

Gazianteplilere ilkleri yaşatacak bu sosyal donatıların yanında, keyifli zaman geçirilebilecek, alışveriş yapılabilecek, içerisinde dünya markaları ve yöresel tatları bir arada bulunduracak olan Agora Meydanı ile göletlerin etrafındaki geniş yeşil alanlar, deniz feneri konsepti ile tasarlanan Fener Cafe Antepia’nın önemli sosyal donatıları arasında olup, açık – kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, cafe-restaurantlar ve alışveriş üniteleri ve site sakinlerine büyük kolaylık sağlayacak çocuk kreşi de bulunmaktadır.

 

0342 472 05 05
0342 444 19 74
www.antepia.com.tr

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

 

Antep'e 1.2 milyar $'lık yatırım

Paralel Yapı ile Gaziantep'te 1.2 milyar dolarlık Antepia projesini yapan Sinpaş Yapı'nın satışa çıkardığı 1.8 milyon liralık beş yalı dairesi ön satışta alıcı buldu

Sinpaş Yapı, Nakiboğlu ailesine ait Naksan Holding bünyesindeki Paralel Yapı ile birlikte Gaziantep'te 1.2 milyar dolara Antepia projesini hayata geçiriyor. 3 bin 740 konut ile bölgenin en büyük konut projesi olacak Antepia, beş etapta inşa edilecek. İnşaatına bu ay içinde başlanacak projede ilk etapta satışa sunulan 470 konutta yaşam Mart 2013'te başlayacak. 117 ile 544 metrekare arasında değişen büyüklükte 1+1'den 7+2'ye kadar farklı daire tiplerinin yer alacağı projede daire fiyatları 156 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. 

1.8 MİLYONLUK 5 YALI SATILDI 

Ortalama metrekare fiyatı bin 350 TL ile 3 bin 500 TL arasında değişen projede yer alan 1 milyon 800 bin TL değerindeki beş yalı ön satış aşamasında satıldı. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, projenin Şahinbey beldesinde Naksan Holding'e ait 1 milyon metrekarelik bir alanda inşa edileceğini ifade ederek projede konutların yanı sıra sağlık, sosyal aktiviteve spor alanları ile alışveriş tesislerinin de oluşcağını açıkladı. Çelik, projenin hemen yanında 10 bin öğrenciye eğitim vermeyi hedeflenen bölgenin ilk özel üniversitesi Zirve Üniversitesi'nin yernı hatırlattı. Projenin çevre illerden de ilgi gördüğüne değinen Çelik, 470 konutun yer aldığı ilk etabın bugüne kadar yüzde 45'inin satışını gerçekleştirdiklerini kaydetti. Projenin beş etap halinde hayata geçeceğini ve her etabın teslim süresinin yaklaşık iki yıl olacağı bilgisini veren Çelik, ilk etabı sahiplerine Mart 2013'de teslim etmeyi planladıklarını belirtti. 
Sabah/Bülent Yoldaş

Sinpaş-Naksan el ele verdi, Gaziantep'te 1,2 milyar dolarlık yeni şehir kuruluyor

İstanbul'daki nitelikli konutları aratmayacak projeyi Gaziantep'te Nakiboğlu Holding ve Sinpaş Yapı hayata geçiriyor. 1 milyar 200 milyon dolara mal olacak 3 bin 470 konutun yer alacağı projenin ilk etabındaki 470 konutun yüzde 45'i, tanıtıma çıkılmadan satıldı. Sinpaş Yapı'nın patronu Ahmet Çelik, Gaziantep'in, Suriye'yi de kapsayan geniş bir alanın ekonomik başkenti haline geldiğini, lüks konuta talep ve potansiyel olduğunu söyledi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin GAP'tan sonraki en büyük projesi, Gaziantep'te 1,2 milyar dolarlık yatırımla hayata geçiyor. Sinpaş Yapı ve Gaziantepli Nakiboğlu ailesine ait Paralel Yapı şirketleri ortaklığı, bölgenin en büyük ve temalı ilk konut projesi Antepia kapsamında, 3 bin 470 nitelikli konut inşa edecek. Gaziantep'te Zirve Üniversitesi'ni kuran Nakiboğlu ailesi, elindeki bin 250 dönümlük arazinin yarıdan fazlasını kampüs alanı olarak ayırırken, 560 dönümünü de Antepia projesine ayırdı. Müstakil villalar, 75 bin metrekarelik su göleti kıyısındaki yalı tipi daireler ile çok katlı binalardan oluşan projede satışa çıkan 470 konutluk ilk etabın yüzde 45'lik bölümü alıcı buldu. 117 metrekare genişliğindeki 2 artı 1 daireler ile 544 metrekare büyüklükteki 7 artı 2 yalı tipi konutların fiyatları 156 bin lira ile 1 milyon 800 bin lira arasında değişiyor.

Güneydoğu'nun temalı ilk konut projesi Antepia'nın tanıtımı Gaziantep'te Nakiboğlu Holding'e bağlı Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakiboğlu, inşaatın gerçekleştirileceği alana kurulan satış ofisinde yapıldı. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, "Vizelerin kalkmasından sonra Suriye'yi de içine alan bölgenin ekonomik başkenti olan Gaziantep'te böyle temalı lüks bir konut projesini hayata geçiriyoruz. Bölgede böyle bir projeye talep ve potansiyel var. İlk etabın yüzde 45'ini lansman öncesi satmamız da bunu gösteriyor. 1,2 milyar dolarlık proje Güneydoğu'da GAP'tan sonraki en büyük yatırım olacak." diye konuştu. Zirve Üniversitesi'nin de kurucusu olan Taner Nakiboğlu ise 5 etapta yapılacak projede her etabın 2 yılda tamamlanacağını ve 5 bin kişilik istihdamın sağlanacağını söyledi. Nakiboğlu, Zirve Üniversitesi ve Güneydoğu bölgesine hitap edecek araştırma ve uygulama hastanesi projesinin toplamda 1 milyon metrekare alana yayılacağını açıkladı.

Sinpaş-Nakiboğlu ortaklığında arsa sahibi ve inşaatın yapımını Paralel Yapı üstlenirken, tasarım, koordinasyon, satış ve pazarlamayı ise Sinpaş Yapı yürütüyor. Bölgeye has geniş balkonlu evlerden oluşan Antepia'da metrekare satış fiyatları 1.350 lira ile 3.500 lira arasında değişiyor. Vade farksız 66 ay taksitli ödeme planını şirket kendi bünyesinden finanse ederken, banka kredisiyle de konut satılıyor. Pazarlama yetkilileri Gaziantep'in önemli ailelerinin alım yaptığı projeden ev almak için Suriye'den de talep olduğunu ifade etti. Antepia, sakinleri için Tenis kortları, otel, Agora Meydanı,1.500 kişilik amfitiyatro ve deniz feneri konsepti ile tasarlanan Fener Cafe ve camisiyle yeni bir yaşam tarzı vaat ediyor.

Suyunun güzelliğinden ve bolluğundan dolayı eski adı Ayıntap yani "Suyun Gözü" olan Gaziantep'in bu özelliği Antepia projesinin ana konseptini oluşturdu. Biyolojik gölet ve peyzaj manzarasına sahip evleriyle proje, Gaziantep'in gelenekleri ve tarihî dokusundan uzaklaşmadan lüks, seçkin ve keyifli bir yaşam tarzı sunacak şekilde tasarlandı. Projedeki sosyal donatılar arasında olup, açık-kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, cafe-restaurantlar ve alışveriş üniteleri ile site sakinlerine kolaylık sağlayacak çocuk kreşi de bulunuyor.
Zaman/İBRAHİM BALTA, NURULLAH KAYA, ADEM YILMAZ 

Antep’e 1.2 milyar $’lık proje

Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı, Güneydoğu’nun GAP’tan sonra en büyük projesini hayata geçiriyor. 1.2 milyar dolara mal olacak Antepia projesinde 3 bin 470 konut yer alacak

• Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı tarafından, 1.2 milyar dolar yatırım değerine sahip ‘Antepia’ konut projesine başlandı. Gaziantep’te 560 bin metrekarelik alana kurulacak Antepia, GAP’tan sonra bölgenin en büyük yatırımı olmanın yanı sıra bölgenin ilk ve en büyük konseptli konut projesi özelliğini taşıyor. İnşaatına bu ay başlanan Antepia projesinde toplam 3 bin 470 konut yer alıyor. Projenin, 156 bin 700 lira ile 1 milyon 812 bin 900 lira arasında değişen fiyatlarla satışa çıkan ilk etabının yüzde 45’i tanıtıma çıkmadan satıldı.

Zirve Üniversitesi ve Güneydoğu bölgesine hitap edecek araştırma ve  uygulama hastanesi ile 1 milyon metrekare alana yayılan Antepia projesi ilkleriyle de dikkat çekiyor. Dünyanın en büyük biyolojik göletinin yer aldığı projede, bölgede bir ilk özelliği taşıyan golf sahası ve yelken kulübünün yanında tenis kortları, otel, Agora Meydanı, amfi tiyatro ve Fener Cafe, yeni bir yaşam tarzı sunacak. Yüzde 82’si yeşil alandan oluşan ve bölgede yeni bir çekim merkezi oluşturacak proje, yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlayacak. • AA

Yüzde 45’i satıldı

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, Gaziantep’in Güneydoğu bölgesinin en büyük ekonomik merkezlerinden olduğunu, özellikle Suriye ile vizelerin kaldırılmasından sonra bölgenin ekonomik yönden en hızlı gelişen şehir olduğunu, sanayi üretimini kriz döneminde bile hız kesmediğini vurguladı. Çelik “5 etapta satışa çıkarılacak projenin ilk etabının ön satışları Gaziantep ve çevre illerden büyük ilgi gördü. 470 konutun yer aldığı ilk etabın yüzde 45’i satıldı. Her etabın teslim süresi yaklaşık 2 yıl. İlk etap sahiplerine Mart 2013’te teslim edilecek” dedi.
Star

Güneydoğu'nun en büyük konut projesi

Sinpaş Yapı ve Nakıboğlu, Gaziantep'te temalı konut projesi inşa ediyor. Projedeki 1.8 milyon liralık yalılar şimdiden tükendi.

Sinpaş Yapı, Nakıboğlu ailesiyle ortaklaşa Gaziantep'de Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve en büyük temalı konut projesini hayata geçiriyor.

3 bin 470 konutluk 'Antepia Projesi'nin ilk etabının yüzde 45'i tanıtıma çıkmadan satılırken, 1,8 milyon liralık fiyatıyla en pahalı konutlar olan yalılar tükendi. Aralık ayında inşaatına başlanan proje 1,2 milyar dolarlık yatırım değeriyle 560 dönüm alana kurulacak.

Dev biyolojik gölet

Zirve Üniversitesi ve Güneydoğu bölgesine hitap edecek araştırma ve uygulama hastanesiyle 1 milyon metrekare alana yayılan Antepia projesi ilkleriyle de dikkat çekiyor. Dünya'nın en büyük biyolojik göletinin yer aldığı projede, bölgede bir ilk özelliği taşıyan golf sahası ve yelken kulubünün yanında tenis kortları, otel, agora meydanı, anfi tiyatro, deniz feneri konseptiyle tasarlanan fener kafe Gazianteplilere yeni bir yaşam tarzı sunacak.

5000 kişi çalışacak

Tanıtım toplantısında konuşan Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, proje tamamlandığında bölgenin birinci konut alanı olacağını belirterek, inşaatla ilgili ihalenin bu ay içinde gerçekleştirileceğini söyledi. Çelik, ilk etapta bulunan 470 konutun yüzde 45'inin satıldığını beş etap halinde gerçekleşecek projenin her etabının iki yılda teslim edileceğini açıkladı. Çelik, proejenin GAP'tan sonraki en büyük yatırım olduğuna ve 5 bin kişiye istihdam sağlayacağına dikkat çekti. Paralel Yapı Genel Müdürü Taner Nakıboğlu da, bölgede lükse olan talebin projenin çıkışında etkili olduğunu söyledi.

75 bin metrekare büyüklüğündeki biyolojik gölet kapsamında hayata geçirilecek yelken kulubü denizi olmayan şehirde Gazianteplilere Yelken sporunda deneyim elde etme şansı verecek.

22 katlı kulede rezidans daireler

Antepia projesi bünyesinde rezidans kulesini de barındırıyor. 22 katlı yüksekliğiyle şehrin en yükse binalarından olmaya aday kulede ailelerin yaşam tarzına uygun büyüklükte daireler bulunacak. Zirve Üniversitesi Kızılhisar kampüsünün yanındaki arazide yapılan konutların ilk etabı Mart 2013'de teslim edilecek.
Bugün/Selma ŞENOL

GAP'tan sonraki en büyük yatırım satışa çıktı

Doğu'da GAP'tan sonraki en büyük yatırım satışa çıktı: Gaziantep’te 1.8 milyon liralık yalılar tükendi 

SİNPAŞ’IN Naksan Holding ile Gaziantep’te başlattığı ‘Antepia’ satışa çıktı. 1.2 milyar dolar maliyetiyle bölgede GAP’tan sonraki en büyük yatırım olan Antepia’da fiyatlar 156 bin ile 1.8 milyon lira arasında değişirken en pahalı 5 yalı dairesi hemen satıldı.

Sinpaş Yapı ile Gaziantep’in en büyük iki sanayi şirketinden biri olan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı tarafından Gaziantep’te başlatılan ve 1.2 milyar dolar yatırımla bölgede GAP’tan sonraki en büyük yatırım olan ‘Antepia’ projesinde satışlar başladı. Bölgenin ilk temalı konut projesi olan 3 bin 470 konutluk Antepia’, lüks konuta yatırım yapmayı seven Gaziantepliler’in gözdesi oldu. 

Projenin tanıtımı yapılmadan yüzde 45’inin satıldığını söyleyen Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, “2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1, 4.5+1, 5+1, 5.5+1 sıra ev, ikiz villa, müstakil villa ve 7+2 yalı tipi müstakil evler, geniş ve ferah ortamlarda yaşamayı tercih eden bölge insanına hitap ediyor. Projede metrekare büyüklükleri ise 117 ile 544 metrekare arasında değişiyor. 156 bin ile 1 milyon 800 bin TL arasında farklı fiyatlar ile satışa çıkan 470 konutluk ilk etap Gaziantepliler’den ve çevre illerden büyük ilgi gördü. En yüksek fiyatlı 5 yalı dairesi hemen satıldı” dedi.

5 bin kişiye istihdam

Suriye ile vizelerin kaldırılmasından sonra Gaziantep’in bölgenin ekonomik başkenti durumuna eriştiğini kaydeden Çelik, “Bölgenin ekonomik yönden kalkınmış olması, halkın birikim ve yatırım oranlarını da olumlu yönden etkiliyor. En çok tercih edilen yatırım aracının ise gayrimenkul olduğu Gaziantep’te, ayrıca lüks konut için büyük bir potansiyel ve talep de bulunuyor. Bu talebe cevap vermek için Gaziantep’i seçtik” diye konuştu. 

Projenin hemen yanında 10 bin kişiye eğitim vermesi planlanan Gaziantep’in ilk özel üniversitesi Zirve Üniversitesi sayesinde Antepia’nın büyük değer kazanacağını anlatan Çelik, 5 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını açıkladı. 1940’tan beri faaliyet gösteren Naksan Holding’in Başkanı Taner Nakıboğlu ise İstanbul, Bursa ve Ankara’dan başka Türkiye’de bu konseptte ir proje bulunmadığını belirterek, 5 etapta satışa sunulacak projenin ilerleyen etaplarında hastane, alışveriş merkezi ve bir de otel planladıklarını kaydetti. 1 milyon metrekare arazide bu ay inşaatına başlanan Antepia, 560 bin metrekare alana kurulacak. Her etabının teslim süresinin yaklaşık 2 yıl olacağı projede ilk etabın Mart 2013’de teslim edilmesi planlanıyor.

Yüzde 82’si yeşil alandan oluşan Antepia projesinde banka kredili veya şirket bünyesindeki özel ödeme koşulları ile vadeli satış yapılıyor. Projede vade farksız 66 ay vadeli ödeme planı ve peşin ödemelerde yüzde 12 indirim var.
Nihal YUVACAN / VATAN

 


Geri Dön