19 / 04 / 2024

Anthill Residence daire fiyatları!

Anthill Residence daire fiyatları!

Firma: Ant Yapı

Proje: Anthill Residence

Anthill Residence daire fiyatları 1+1 rezidans daireler için minimum 589 bin dolardan başlıyor. Anthill Residence projesi İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Şişli semtinde inşa edildi...





Anthill Residence 25 bin metrekare arsa alanına sahip olacak şekilde  Ant Yapı  imzasıyla hayata geçirildi. Kalan sınırlı sayıda dairenin satış sürecinin devam ettiği  Anthill Residence  daire fiyatları 589 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Anthill Residence daire fiyatları!



1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daire alternatiflerinin sunulduğu Anthill Residence projesinde satışların yüzde 90’ı tamamlandı. Toplam 804 adet daireden meydana  gelen Anthill Residence projesi İstanbul'un Avrupa yakası sınırlarında Şişli'de yaşam buldu.


Anthill Residence ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Buna göre daire bedelinin yüzde 25’i peşinat olarak veriliyor ve kalan yüzde 75'lik tutar için banka kredisi kullanılıyor. Anthill Residence daire fiyatları ayrıntıları şöyle: 


Anthill Residence daire fiyatları!


Anthill Residence daire fiyatları: 


Anthill Residence daire fiyatları 1 oda 1 salon daireler için 589 bin dolardan, 2 oda 1 salon daireler içinse 730 bin dolardan başlayarak yükseliyor. 


İçerisinde fitness salonu, yüzme havuzu, güzellik salonu ve  güneşlenme terası gibi olanakların bulunduğu Anthill Residence projesindeki daireler hemen teslim durumunda. 




Telefon: 0212 232 42 32

Web Adresi: www.anthillresidence.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön