26 / 04 / 2024

Antorman Çekmeköy fiyat!

 Antorman Çekmeköy fiyat!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antorman

Antorman Çekmeköy fiyat listesine göre konutlar 635 bin dolardan başlayarak yükseliyor. 12 aya kadar taksitlendirme yapılan Ant Yapı Antorman Çekmeköy Evlerinde ayrıca banka kredisi de kullanılabiliyor...



Yüzme havuzu, güneşlenme terasları, fitness center ve golf sahası gibi imkanların yer aldığı  Antorman  projesi Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Antorman Çekmeköy fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Ant Yapı tarafından inşa edilen Antorman Konutlarında 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde konut seçenekleri yer alıyor. Antorman Çekmeköy Konutlarında daire bedelinin yarısı peşin olarak ödendikten sonra kalan bedel 12 aya kadar taksitlendiriliyor.


Satışların devam ettiği Antorman projesinde konut satışları devam ediyor. Ayrıca banka kredisi kullanılabilen  Ant Yapı  Antorman Evleri 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 


Antorman Çekmeköy fiyat listesi:

Ant Yapı Antorman Evlerinde yer alan konutlar 635 bin dolardan başlayarak yükseliyor.  Antorman satış ofisi ile 0216 640 57 85 - 86 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Antorman Çekmeköy projesi nerede?

Ant Yapı Antorman adres: Merkez Mahallesi Şile Otobanı Parsel 3419 Çekmeköy İstanbul


 Antorman Çekmeköy fiyat!


Ant Yapı Antorman iletişim:

Telefon: (0216) 640 57 85-86

Web Adresi: www.antorman.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön