26 / 04 / 2024

Antorman daire fiyatları!

Antorman daire fiyatları!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antorman

Antorman daire fiyatları kapsamında konutlar 635 bin dolar ile 1 milyon 112 bin dolar arasında değişiyor. Çekmeköy Antorman Konutlarında yer alan daireler sahiplerine hemen teslim ediliyor...



2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 dairelerden meydana gelen  Antorman  projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Çekmeköy ilçesinde konumlandırılıyor. Antorman daire fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim.


35 bin metrekare arsa alanına sahip olan Antorman Çekmeköy Evlerinde konut satışları devam ediyor. Antorman Konutları ödeme planı bilgisine göre ev bedelinin yarısı peşi olarak veriliyor kalanı ise 12 aya kadar vadelendirilebiliyor. 


Antorman daire fiyatları kapsamında konutlar 635 bin dolardan başlıyor. Ayrıca banka kredisi kullanılabilen Çekmeköy Antorman Evlerinde golf sahası, yüzme havuzu ve güneşlenme terasları gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Antorman daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler minimum 635 bin dolardan başlayarak, maksimum 1 milyon 112 bin dolara kadar yükseliyor. Çekmeköy Antorman ne zaman teslim sorusuna hemen cevabı veriliyor.


Ant Yapı Antorman nerede?

Antorman Konutları adres: Merkez Mahallesi Şile Otobanı Parsel 3419 Çekmeköy İstanbul


 Antorman daire fiyatları!


Telefon: (0216) 640 57 85-86

Web Adresi: www.antorman.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön