19 / 04 / 2024

Antteras Haziran 2015'de tamamlanıyor!

 Antteras Haziran 2015'de tamamlanıyor!

Boğaziçi'nin en güzel manzarasına sahip olduğu gibi geleneksel Türk evi sıcaklığında ve son teknolojilerle donatılmış konutlarıyla Ant Yapı Dostları tarafından büyük ilgiyle karşılanan Antteras Haziran ayının sonunda tümüyle tamamlanıyor.



Boğaziçi'nin en güzel manzarasına sahip olduğu gibi geleneksel Türk evi sıcaklığında ve son teknolojilerle donatılmış konutlarıyla Ant Yapı Dostları tarafından büyük ilgiyle karşılanan Antteras Haziran ayının sonunda tümüyle tamamlanıyor.  A tipi üst ve alt dubleksler ile C tipi dubleksler mobilyalı olarak; D tipi 3 daire de mobilyasız halde beğeninize sunuluyor. Bu dönemde konutlanmızı dekorasyonlu olarak satışa sunmaktayız. İnşaatımızdaki ilerlemelerle standart üretime geçmiş bulunuyoruz. Binaların tüm cepheleri kaplandı. Aralık ayının ilk yansında cephedeki tüm kaplama işleri ve ince işler (ahşap kaplama, taş kaplama, prekast, elemanlar, kenet çatı) tamamlandı. Devam eden bir ay içinde de son kalan üç bloğun cephe doğramaları, cam korkulukları bitirildi. Bina içlerinde tüm kaba alçı sıva işleri sona erdi. Sitenin tümüne doğalgaz, elektrik gibi tüm altyapı olanakları bağlandı. A01, A02, A03, C01,C02 ve C03 bloklarında sert peyzaj, yani yaya yolları bitmiş durumda. Diğer kısımların peyzaj işlerine başlandı. Haziran 2015’te tamamlanması planlanıyor.


Sitenin tüm çevre duvarları, hazır durumda. Bina içinde tüm bloklarda kaba alçı sıva işleri; 18 blokta yerden ısıtma ve şap işleri; 12 blokta saten sıva işleri bitti. Tüm bloklarda bu işlerde sona yaklaşılmış durumda.


Hol ve mutfak mermer kaplama ve duvar kâğıdı işlerine başlandı; Nisan 2015’te bitirilmesi planlanıyor. Parke, ıslak hacim dolaplar, mutfak dolapları, daire iç kapılar, duş kabinlerinin yurtdışı ve yurtiçi siparişleri yapıldı ve Nisan-Mayıs 2015’te iş sırasına göre şantiyede olacak şekilde programlandı. Peyzaj düzenlemesi Haziran 2015’te sona eriyor.


Toplam yedi adet olan örnek dairelerimizi görmek ve manzaraya karşı bir kahvemizi içmek üzere sizleri satış ofisimize bekliyoruz.




Ant Yapı İnsan ve Yaşam Dergisi 



Geri Dön