25 / 04 / 2024

Antteras Nev satışa çıktı! Boğaz'a komşu yeni proje!

Antteras Nev satışa çıktı! Boğaz'a komşu yeni proje!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antteras Nev

Ant Yapı’nın İstanbul Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği yeni projesi Antteras Nev' projesindesatışlar başladı. İstanbul'un en güzel manzaralarına sahip olan projede kentin tarihi dokusunu yansıtan mimari özelliklere sahip 6 blokta 54 adet konut bulunuyor....



Yurt içinde ve yurt dışında pek çok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı, ilk etabında yoğun talep gören Antteras projesinin devamı niteliğinde olan Antteras Nev’i satışa çıkardı. 

Tüm ihtiyaçları karşılayabilecek olan konut seçenekleriyle hayata geçirilen Antteras Nev projesinde; bahçe dubleksi, çatı dubleksi seçeneklerinin dışında 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri de yer alıyor.
 

Ant Yapı Antteras Nev Az Katlı Tasarımıyla Dikkat Çekiyor
 

Muhteşem boğaz manzarası ile dikkat çeken Beylerbeyi Küplüce’deki Antteras Nev Evleri, 6 adet bloktan meydana geliyor.

Antteras Nev satışa çıktı! Boğaz a komşu yeni proje!

Ant Yapı Antteras Nev Evleri'nde alanları 257 metrekare ile 122 metrekare arasında değişen alternatif daire tipleri yer alıyor. 

İstanbul Beylerbeyi semtinin 18. yüzyıl mimarisinin izini süren ve en fazla altı katlı yapılardan meydana gelen Antteras Nev, 12 adet bahçe dubleksi, 12 adet çatı dubleksi, 24 adet 4 oda 1 salon, 6 adet 3 oda 1 salon dairesiyle yepyeni bir yaşam için yeni sakinlerini bekliyor. Kentin içinde ama karmaşadan uzak bir semtte hayata geçirilen Antteras Nev, tüm ulaşım arterlerine yakın olmasından ötürü de dikkat çekiyor.


 


projeye sor



Geri Dön