20 / 04 / 2024

AP Gayrimenkul yeni ofis projeleri için arazi arıyor!

AP Gayrimenkul yeni ofis projeleri için arazi arıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane'nin yönetimi İbrahim Polat'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışında..



Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul, İstanbul Kağıthane'de 25 milyon dolarlık yatırımla Polat Ofis'i hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yönetimi Polat Holding'in üçüncü kuşak yöneticisi olan Kerim Polat'a ait proje, A Plus ofisleri, dükkânları, özel otoparkı ve yemyeşil manzarasıyla dikkat çekiyor. AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Kağıthane Polat Ofis yılların deneyimden güç alan genç ve dinamik bir ekibin, yeni neslin yeni ofis anlayışı ile hayata geçirdiği bir proje... Biz de yeni neslin temsilcileri olarak beklentilere cevap verecek bir ofis mimarisi yaklaşımıyla bu projeyi hayata geçirdik" dedi. 


YENİ PROJELER YOLDA 

Kağıthane Polat Ofis'in arkasında 60 yıllık bir Polat İnşaat tecrübesi barındırdığının altını çizen Kerim Polat, "Bu bizim, 'ilk' ofis yatırımımız olmasının yanı sıra benim de 'ilk' projem. Bundan dolayı ayrı bir heyecan ve gurur duyuyorum. Amacımız, Türkiye'ye bir ofis markası kazandırmak. Bu projeyi Türkiye'nin özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan PiyalePaşa takip edecek. Ümraniye bölgesi de gündemimizde. Araştırmalarımız sürüyor. Farklı lokasyonlarda butik projeler hayata geçireceğiz" dedi. Projenin 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluştuğunu söyleyen AP Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Turgut Kabaca ise, ofislerin metrekare fiyatlarının 4 bin 750, dükkânların ise 6 bin 750 dolardan başladığını söyledi.


Sabah


Geri Dön