24 / 04 / 2024

AP Gayrimenkul

AP Gayrimenkul

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane 'nin yönetimi İbrahim Polat 'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışını sürdürüyor.

AP Gayrimenkul yeni ofis projeleri için arazi arıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane'nin yönetimi İbrahim Polat'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışında..

AP Gayrimenkul, Polat Ofis markasıyla proje üretecek!

Yeni satışa çıkardıkları Kağıthane Polat Ofis projesinin tanıtımı için basınla bir araya gelen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Polat Ofis markasını yaymak istiyoruz." dedi. Toplantının detayları haberimizde...

Kağıthane Polat Ofis satışa çıktı!

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul ’un yeni iş merkezlerinden Kâğıthane ’de yeni neslin yeni ofis anlayışı olarak hayata geçirilen Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor.

Emlak sektöründe devrim niteliğinde yeni model! Gayrimenkul alım-satım ve kiralama artık daha kolay olacak!

Versity, gayrimenkul sektörünün, dünya çapında  tahmini olarak 4 ila 6 milyon arasında profesyoneli olmasına rağmen dijital dönüşüm anlamında yeniliklere ayak uyduramaması karşısında sektörün modernleşip dijitalleşmesi için özel bir iş modeli geliştirdi.

Koordineli çap nedir, nereden alınır?

Koordineli çap, gayrimenkul taşınmazlarının bazı niteliklerini belirten bir belgedir. Bu belge belirli bir sisteme dayanır ve imar planlarında işe yarar. Peki koordineli çap nedir, nereden alınır ve neden gereklidir? İşte koordineli çap ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Kadastro çapı nedir? Kadastro çapı ne işe yarar? Nasıl alınır?

Parsel konularında öne çıkan kadastro çapı çok nadir olarak bilinmektedir. Gayrimenkul alanında önemli bir terim olan kadastro çapının ne demek olduğu merak edilmektedir. Peki kadastro çapı nedir, ne işe yarar ve örneği nasıl alınır? İşte kadastro çapı ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Küresel gayrimenkul krizi yaklaşıyor mu? Emlak krizi finans sektörünü etkileyecek mi?

Dünya çapındaki merkez bankalarının faiz artırımları ile birlikte emlak piyasasında l söylentiler yeniden gündeme geldi. The Telegraph'ın haberine göre ticari gayrimenkul krizi finans sektöründe önemli bir etki yaratmayacak.

Arnavutköy'de 45 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı ahşap bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, Mumhane Sokak'ta yer alan 3 katlı ahşap binayı 45 milyon TL'ye icradan satıyor...

Konutlarda ahşap malzeme kullanımı artmalı! 

GYODER’in, ‘Yatırım Ortamının İyileştirilmesi’ başlığıyla düzenlediği Yüksek İstişare Kurulu toplantısı'nda gayrimenkul sektörünün son durumu değerlendirildi. Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir pakdemirli, ahşap malzemenin betondan 24 kat, çelikten 2 kat daha fazla yük taşıdığını belirtti...

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Apaydın tarafından kuruldu.

Arya Global Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Global Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Emin Özbay Çapık, Erdinç Özdemir ve Tuncay Kadakal ortaklığında kuruldu. 

TMSF Işık Ahşap'ın 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Işık Ahşap'ın 2 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Satışa çıkan gayrimenkullerin fiyatları 85 bin TL ve 240 bin TL olarak belirlendi.

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ender Alkoçlar ve Harun Çapçı ortaklığında kuruldu. 

Perakendeye talep, gayrimenkul sektörünü hareketlendiriyor!

Beymen Mağazacılık CEO’su Elif Çapçı, perakende sektörü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çarpçı, perakendeye olan talebin gayrimenkul sektörünü de hareketlendirdiğini belirtti.

Zorlu Gayrimenkul’den doğaya duyarlı iki proje!

ZORLU Grubu tarafından 2006 yılında kurulan Zorlu Gayrimenkul, hedefini “bir asır sonra bile dünya çapında konuşulacak projelere imza atmak ve Türkiye’nin sosyal, kültürel ve ekonomik cazibe merkezlerini yaratmak’’ olarak belirledi.

AP Gayrimenkul Haberi

AP Gayrimenkul

Kağıthane Polat Ofis Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul, İstanbul Kağıthane'de 25 milyon dolarlık yatırımla Polat Ofis'i hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yönetimi Polat Holding'in üçüncü kuşak yöneticisi olan Kerim Polat'a ait proje, A Plus ofisleri, dükkânları, özel otoparkı ve yemyeşil manzarasıyla dikkat çekiyor. AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Kağıthane Polat Ofis yılların deneyimden güç alan genç ve dinamik bir ekibin, yeni neslin yeni ofis anlayışı ile hayata geçirdiği bir proje... Biz de yeni neslin temsilcileri olarak beklentilere cevap verecek bir ofis mimarisi yaklaşımıyla bu projeyi hayata geçirdik" dedi. 


YENİ PROJELER YOLDA 

Kağıthane Polat Ofis'in arkasında 60 yıllık bir Polat İnşaat tecrübesi barındırdığının altını çizen Kerim Polat, "Bu bizim, 'ilk' ofis yatırımımız olmasının yanı sıra benim de 'ilk' projem. Bundan dolayı ayrı bir...