26 / 04 / 2024

TMSF Işık Ahşap'ın 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

TMSF Işık Ahşap'ın 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Işık Ahşap'ın 2 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Satışa çıkan gayrimenkullerin fiyatları 85 bin TL ve 240 bin TL olarak belirlendi.




Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Işık Ahşap'a ait 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. Bursa ve Hatay'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları 85 bin lira ve 240 bin lira olarak belirlendi.

TMSF Işık Ahşap ın 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!


1-İhale Kapalı Zarf Teklifi ile Gaziantep 1.Organize Sanayi Bölgesi 83101   Cadde No.25 Başpınar-Şehitkamil/Gaziantep adresinde 30.05.2018 tarihinde saat 14:00’de yapılacaktır.
2-İstekliler; satışa konu taşınmazlar için teklif edecekleri bedelin %5’i kadar teminat tutarını Ziraat Bankası A.Ş Gaziantep Ticari Şubesi nezdindeki TR63 0001 0021 1953 7260 7250 02 İBAN No.lu TL hesabına nakden yatıracak ya da aynı tutarda teminat mektubunu ŞİRKET’e teslim edeceklerdir.  İhale mahallinde nakit teminat tahsili yapılmayacaktır.
3-Teklifler ihaleden 1 saat öncesine kadar şirketin adresine elden teslim edilebilecektir.
4-Satış koşulları ve satışa sunulan varlıklar hakkında daha ayrıntılı bilgi aşağıdaki başvuru adresinden temin edilebilecektir.
5-Teklif verenler bu ilandaki ve şartnamedeki satışa ilişkin koşulları ve diğer hükümleri ile ŞİRKET’in ihale usullerini kabul etmiş sayılırlar.
6-Satışa konu Varlık ile ilgili bilgiler ve fotoğraflar taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir.
7-Satışa konu Varlığın devir ve tescil işlemleriyle ilgili her türlü sözleşme masrafları alıcıya, vergi resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler yasal düzenlemeler kapsamında taraflara aittir.
8-ŞİRKET devlet İhale Kanunu ve Kamu İhale Kanununa tabi olmadığından ihale yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.
9-Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde ŞİRKET tarafından yapılacak açıklamalar geçerlidir.
10-Teklifi kabul edilen isteklinin ŞİRKET tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya satın almaktan vazgeçmesi halinde ŞİRKET ikinci en yüksek teklif sahibinden varlığı satın almasını isteyebilir. 

 

Satış şartnamesi için tıklayın

 


Geri Dön