19 / 04 / 2024

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...



Londra’nın kentsel dönüşüm alanlarından biri olan Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej (CONEL) ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı.

Bu işbirliği kapsamında inşaat teknikerliği bölümü öğrencileri, Apex House projesinde çalışma olanağı buldu.Londra Haringey Belediyesi’nin projesi olan ve bölge için nitelikli iş gücü yetiştirmeyi amaçlayan bu çalışma, Apex House projesinin sonlanacağı Haziran 2020’ye kadar devam edecek.

Bu işbirliğiyle, öğrenciler minimum 3 hafta, farklı alanlarda çalışıp kendilerini geliştirme fırsatı bulacak. Öğrencilerin deneyim kazanmak için tercih ettiği Apex House projesinin, bölgeye yaklaşık 40 milyon pound yatırım getirmesi öngörülüyor.

LONDRA HARINGEY BELEDİYESİ’NİN ÖNERDİĞİ 7 STAJYER ÖĞRENCİ 6 AY BOYUNCA APEX HOUSE’TA ELEKTRİK, MEKANİK, İNCE İŞLER GİBİ ALANLARDA TECRÜBE KAZANACAK.

Ant Yapı Apex Projesi nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Apex House’un konumlandığı Seven Sisters, Londra’nın kentsel dönüşüm alanlarından. Proje şimdiden, bölgeye yatırımcıları çekmede önemli bir işlev görüyor.


Geri Dön