26 / 04 / 2024

Apollon Tapınağı, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı!

Apollon Tapınağı, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı!

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, bayram boyunca ören yerlerin çok sayıda turisti ağırladığını ifade ederek, Kuşadası'na kruvaziyer gemileriyle gelen turistlerin bir kısmının günü birlik gezi amaçlı Didim'i ziyaret ettiğini söyledi.




Aydın'ın Didim ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Apollon Tapınağı, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı. Bayram tatilinde ziyarete açık olan Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Didim Ören Yeri, Milet Ören Yeri ve Milet Müzesi, Kurban Bayramı'nda birçok yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladı. Özellikle Didim'de bulunan Apollon Tapınağı, ziyaretçilerin akınına uğradı. Rehberler eşliğinde tarihi Apollon Tapınağı'nı gezen yerli ve yabancı turistler, geçen yıl yapımı tamamlanan çevre düzenlemesinden de memnun kaldı.


Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, bayram boyunca ören yerlerin çok sayıda turisti ağırladığını ifade ederek, Kuşadası'na kruvaziyer gemileriyle gelen turistlerin bir kısmının günü birlik gezi amaçlı Didim'i ziyaret ettiğini söyledi. Kamacı, yabancı turistlerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden yerli turistlerin de Kurban Bayramı tatillerinde Didim'i tercih ettiğini kaydetti.


Yeni Asır


Geri Dön