25 / 04 / 2024

Apple Store İstanbul'dan büyük açılış hediyeleri!

Apple Store İstanbul'dan büyük açılış hediyeleri!

Apple Store İstanbul mağazası Zorlu Center AVM’de yarın açılıyor. Peki Apple Türkiye, Apple Store İstanbul mağazasının büyük açılışı için nasıl bir sürpriz hazırladı? İlk 4500 kişiye ne hediye edilecek? İşte cevaplar…




Apple Türkiye, Apple Store İstanbul mağazasının açılışını Zorlu Center AVM’de yarın 5 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 10:00’da gerçekleştirecek. 


Apple Store İstanbul mağazasının açılışı için düzenlenen “Büyük Açılış” (Grand Opening) için hazırlanan Apple Türkiye, ilk 4500 ziyaretçisine hatıra tişörtü hediye edecek. 


Apple Türkiye ayrıca, Apple Store İstanbul mağazasının büyük açılışına katılan ziyaretçilerine uzmanlarla tanışma, atölye çalışmalarına katılma, One to One eğitim oturumuna katılarak proje geliştirme ve ücretsiz uygulamalı teknik destek için Genius Bar’a katılma şansı veriyor.



Apple Store İstanbul dan büyük açılış hediyeleri!



Apple Türkiye’den yapılan Büyük Açılış açıklaması ve detaylar şöyle;


“Yepyeni bir alışveriş deneyimi için Türkiye'deki ilk Apple Store'un büyük açılışında bize katılın. Tüm Apple ürünlerini keşfedin ve onları yakından tanımak için dilediğiniz kadar vakit geçirin. Daha siz mağazadan ayrılmadan yeni Apple ürününüzün kurulumuna yardımcı olabilecek ve sorularınızı yanıtlayabilecek bir Uzman ile tanışın. Ücretsiz bir atölyeye veya bir One to One eğitim oturumuna katılarak yeni bir projeye başlayın.* 


İsterseniz, ücretsiz uygulamalı teknik destek almak için Genius Bar'ı ziyaret edin. Ve özel etkinliklerimiz için yeniden gelmeyi ihmal etmeyin.


Açılışımızı bizimle birlikte kutlamak için mağazamıza gelen ilk 4.500 ziyaretçimize, ücretsiz birer hatıra tişörtü hediye ediyoruz.**


* One to One'ın bir yıllık ücreti 199 TL'dir ve yalnızca Apple Store veya Apple Online Store'dan yeni bir Mac satın aldığınızda kullanılabilir. 


** Alışveriş yapmış olma şartı yoktur. Stoklarla sınırlıdır.”



Apple Store İstanbul dan büyük açılış hediyeleri!



Apple Store İstanbul ulaşım bilgileri!


Ulaşım yolları: Zorlu Center'ın ortasında bulunan Apple Store'a Boğaz (-1) ve Metro (-2) katlarından ulaşabilirsiniz. 


Otopark: P3/Mavi bölge L8-15 (Büyükdere Caddesi girişi) veya P2/Yeşil L20-16'daki (Levazım girişi) park yerleri. 


Toplu Taşıma: Taksim-Hacıosman hattındaki Gayrettepe metro istasyonu; 34, 34A, 34G ve 34G hatlarındaki metrobüsler.


Geri Dön