19 / 04 / 2024

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.



Cadde konseptinde hayata geçirilecek projede 300 dükkân olacak. The Mandarins Acıbadem de bünyesindeki 70 dükkân ile projeye dahil olacak. 

 

Anadolu yakasının en geniş alana sahip açık alan alışveriş merkezi Acıbadem’de yükselecek. 300 dükkandan oluşacak proje konum olarak Tarihi Salı Pazarı’nın yanında yer alacak.

 

Konut projeleriyle bağlantılı olarak 60 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek projede 300 dükkana ev sahipliği yapacak. 

 
Kadıköy’ün yeni meydanı olacak


The Mandarins Acıbadem, 70 dükkanı ile projede yer almaya hazırlanıyor. Mandarins Cadde projesinde konut dışından misafirler için vale hizmeti de sunulacak. 
 

Mandarins Cadde 2018’de kapılarını açacak

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

Mandarins Gayrimenkul Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emin Can Aydın: “Bulunduğumuz bölgede konutlarla birlikte hayata geçirilecek olan dev açık alan alışveriş merkezi, Anadolu yakasına cazibe katacak. İlk etapta 32, ikinci etapta 38 dükkân ile bu önemli projede Mandarins Cadde ismiyle yer alacağız” dedi. Aydın sözlerini şöyle sürdürdü, “Mayıs 2018’de tamamlanacak olan ilk etaptaki 32 dükkân içeren konseptte, kısıtlı sayıda 16 dükkân için talepler toplanmaya başladık. Metrekareleri 70 ile 500 arasında değişen ticari alanların yer aldığı Mandarins Cadde, bulunduğu lokasyon ve ulaşım araçlarına yakınlığı sayesinde hem yatırımcısına hem de kiracısına ilk yıldan itibaren kazanç sağlayacak"

 

İki etaptan oluşan proje Akasya AVM’nin yanında, başta 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olmak üzere, Ünalan Metro Durağı, Uzunçayır Metrobüs Durağı, Göztepe Medical Park Hastanesi, Doğa Koleji ve Doğuş Üniversitesi gibi yerlere çok yakın konumda bulunuyor. 

 

Tel: 444 6 536
Web: www.themandarins.com.tr
  

 


Geri Dön