25 / 04 / 2024

Acıbadem en büyük açık avm

Acıbadem en büyük açık avm

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Michael Kors en büyük mağazasını İstanbul'da açtı!

Hazır giyim markası olarak bilinen Michael Kors, sonbahar Kış 2014 sezonuna Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi'nde açılan 316 metrekare genişliğindeki Türkiye'deki en büyük mağazasıyla merhaba diyor.

Antalya Vakıf zeytinliğine Avrupa’nın en büyük botanik parkı kuruluyor!

25 hissedarlı Zeytinpark AŞ, Antalya Ticaret Borsası’nın25 yıllığına kiraladığı Vakıf Zeytinliği’nde Avrupa’nın en büyük botanik parkını kuracak. Zeytinlikteki 23 bin zeytin ağacı da sembolik olarak halka ve kurumlara satılacak.

Euphoria Aegean Resort Seferihisar'ın en büyük yatak kapasiteli oteli!

Seferihisar'da 1.5 ay önce dev turizm yatırımıyla Sığacık Koyu'nda hizmete giren ve Seferihisar'ın en büyük yatak kapasitesine sahip oteli olan Euphoria Aegean Resort & Spa, eğlence hayatına da yeni bir soluk getiriyor.

Kentsel dönüşüme en büyük darbe belediyelerden geldi!

Başladı başlayacak bu ayın içinde ilk kazmalar vurulacak diye yazıp durduğumuz kentsel dönüşüme en büyük darbe belediyelerden geldi.

Kaan Air Ayazağa'da Türkiye'nin en büyük pistini açıyor!

Başarı Holding'in helikopter şirketi Kaan Air, Türkiye'nin ve Balkanlar'ın en büyük pistini İstanbul Ayazağa'da hayata geçiriyor. Uçuş hizmetinin yanı sıra, bakım ve onarım hizmeti de verecek olan Kaan Helikopter Havaalanı Eylül ayında açılacak...

Burj Khalifa dairelerinin en büyük alıcısı Hintliler!

Görünüşe bakılırsa Türkçeye yerleşen 'Hint Fakiri' tabiri tarih olmak üzere. Çünkü, Dubai'nin ev sahipliği yaptığı dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa'da yer alan dairelerin en büyük alıcısının Hintliler olduğu ortaya çıktı

Göbeklitepe ile Şanlıurfa'ya en büyük müze yapılıyor!

Göbeklitepe kazı alanındaki buluntular dolayısıyla ‘dünyanın en eski kenti’ olarak nitelendirilen Şanlıurfa’ya, Türkiye’nin en büyük müzesinin temeli atılıyor

En büyük ATM üreticisi Diebold, Altus'u almak istiyor!

10 yılda 3 kat büyüyen ATM sayısı, dünya devi Diebold'un ilgisini çekti. 2009'da Türkiye'ye şube açarak giren dünyanın en büyük ATM üreticisi Diebold, Türk şirketi Altus'u almak için masaya oturdu

Aydın’a Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi yapılıyor!

Aydın Müftüsü Kocaoğul: "Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi ve Ege Bölgesi’nin en büyük camisi Aydın’a kazandırılacak"

Ankara’ya Türkiye’nin en büyük bilim merkezi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Altunbaşak, Türkiye’nin en büyük bilim merkezini Ankara’da kurmak için ön protokol imzaladı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Bomonti'nin en büyük projesini yapacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ağaoğlu’nun Bomonti’de Net Holding’ten aldığı arsayı 6 ay önce satın aldı ve yanındaki arsayla birleştirerek bölgenin en büyük arsasının sahibi oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa edecek!

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa etmek için yaklaşık 10 milyon dolar harcayacak

Acıbadem en büyük açık avm Haberi

Acıbadem en büyük açık avm

Cadde konseptinde hayata geçirilecek projede 300 dükkân olacak. The Mandarins Acıbadem de bünyesindeki 70 dükkân ile projeye dahil olacak. 

Anadolu yakasının en geniş alana sahip açık alan alışveriş merkezi Acıbadem’de yükselecek. 300 dükkandan oluşacak proje konum olarak Tarihi Salı Pazarı’nın yanında yer alacak.

Konut projeleriyle bağlantılı olarak 60 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek projede 300 dükkana ev sahipliği yapacak. 

 
Kadıköy’ün yeni meydanı olacak


The Mandarins Acıbadem, 70 dükkanı ile projede yer almaya hazırlanıyor. Mandarins Cadde projesinde konut dışından misafirler için vale hizmeti de sunulacak. 
 

Mandarins Cadde 2018’de kapılarını açacak

Mandarins Gayrimenkul Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emin Can Aydın: “Bulunduğumuz bölgede konutlarla birlikte hayata geçirilecek olan dev açık alan alışveriş merkezi, Anadolu yakasına cazibe katacak. İlk etapta 32, ikinci...