28 / 03 / 2024

Avia Park AVM Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip!

Avia Park AVM Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip!

Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı. Moskova'da 24 ayda tamamlanan Avia Park AVM, kapsadığı alan bazında Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi olma unvanına sahip.



Rönesans Holding, Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı. Moskova'da 24 ayda tamamlanan Avia Park AVM, kapsadığı alan bazında Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi olma unvanına sahip. Rönesans Holding tarafından inşa edilen ve 495 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen Avia Park AVM, törenle açıldı. Törene Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Rönesans Holding Rusya Başkanı Avni Akvardar, Rus yetkililer ve Rönesans Holding yöneticileri katıldı. 


3 YILDA 3.2 MİLYAR EURO YATIRIM HEDEFİ 

Açılış töreninde konuşan Rönesans Holding Rusya Başkanı Avni Akvardar, "21 yılda Rönesans, başta Rusya olmak üzere dünyanın 16 farklı ülkesinde çok sayıda önemli projeye imza atarak küresel ekonominin önemli aktörlerinden biri haline geldi. Artık gayrimenkul, altyapı ve sanayi projelerinde çok önemli bir birikime sahibiz, bu birikimle de söz konusu alanlarda dünya devleriyle yarışıyoruz. Önümüzdeki 3 yıl boyunca 3,2 milyar Euro'luk yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi. 


Yeni Şafak 


Geri Dön