19 / 04 / 2024

Acıbadem avm projesi

Acıbadem avm projesi

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Benesta Acıbadem'de teslimler Aralık 2024'te! 

Benesta Acıbadem projesi, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı lokasyonuyla dikkatleri çekiyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Benesta Acıbadem'de hangi tip konutlar var? 

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? İşte Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022!

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022! 

Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Benesta Acıbadem fiyatları merak ediliyor. İşte Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022...

Benesta Acıbadem satılık daire!

Benesta imzalı Benesta Acıbadem projesi ön satışı sunuldu. Ön satışa sunulan projesinde yer alan konutların detayları alıcılar tarafından merak ediliyor. Haberimizde projenin detayları hakkında bilgi verdik. İşte ayrıntılar...

Benesta Acıbadem lokasyon bilgisi!

Benesta'dan İstanbul’a yeni bir projeye geliyor. Konut projelerine bir yenisini daha dahil eden Benesta'nın Benesta Acıbadem projesi ön satışa sunuldu. Peki Benesta Acıbadem nerede yükselecek? İşte Benesta Acıbadem Lokasyon bilgisi...

Benesta Acıbadem nerede?

Benesta'dan Anadolu Yakası’nın en yeni projesi Benesta Acıbadem’de ön satışa sunuluyor. Ön satışı gerçekleşecek olan projenin tüm detayları belli oldu. Peki Benesta Acıbadem nerede yükselecek? İşte Banesta Acıbadem projesinin konum bilgisi...

Benesta Acıbadem projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Benesta yeni projesi Benesta Acıbadem'in detaylarını açıkladı. Peki Benesta Acıbadem projesi nerede yükselecek? İşte Benesta Acıbadem projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Benesta Acıbadem ön satışta! Yeni proje!

Benesta İstanbul’da yepyeni bir projeye imza atıyor. Konut projelerine son sürat devam eden Benesta'nın yeni projesi Benesta Acıbadem ön satışa sunuldu.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Benesta Acıbadem ön satışta! 

Benesta imzasıyla İstanbul'un merkezi Acıbadem'de yükselen Benesta Acıbadem projesi ön satışa sunuldu. Projede teslimlerin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. 

Benesta Acıbadem 352 nerede?

Benesta Acıbadem 352 projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri bulunuyor. 

Benesta Acıbadem geliyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Acıbadem'de hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesi toplamda 897 adet konut ve 11 dükkandan meydana geliyor. 

Mandarins Acıbadem’de 60 aya yüzde 0 faiz avantajı!

Mandarins Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Mandarins Acıbadem projesi tarafından 1.2 milyar TL yatırımla iki etap halinde yükseliyor. 

Acıbadem avm projesi Haberi

Acıbadem avm projesi

Cadde konseptinde hayata geçirilecek projede 300 dükkân olacak. The Mandarins Acıbadem de bünyesindeki 70 dükkân ile projeye dahil olacak. 

Anadolu yakasının en geniş alana sahip açık alan alışveriş merkezi Acıbadem’de yükselecek. 300 dükkandan oluşacak proje konum olarak Tarihi Salı Pazarı’nın yanında yer alacak.

Konut projeleriyle bağlantılı olarak 60 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek projede 300 dükkana ev sahipliği yapacak. 

 
Kadıköy’ün yeni meydanı olacak


The Mandarins Acıbadem, 70 dükkanı ile projede yer almaya hazırlanıyor. Mandarins Cadde projesinde konut dışından misafirler için vale hizmeti de sunulacak. 
 

Mandarins Cadde 2018’de kapılarını açacak

Mandarins Gayrimenkul Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emin Can Aydın: “Bulunduğumuz bölgede konutlarla birlikte hayata geçirilecek olan dev açık alan alışveriş merkezi, Anadolu yakasına cazibe katacak. İlk etapta 32, ikinci...