20 / 04 / 2024

Benesta Acıbadem geliyor! Yeni proje!

Benesta Acıbadem geliyor! Yeni proje!

Firma: Esta Construction

Proje: Esta Acıbadem

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Acıbadem'de hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesi toplamda 897 adet konut ve 11 dükkandan meydana geliyor. 



“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 168. sırada yer alan dünya devi  Esta Construction  şimdi İstanbul’dan başlayarak dünyadaki konut anlayışını değiştirmeyi hedefliyor. 

Esta İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Acıbadem'de yükselen Benesta Acıbadem projesinde toplamda 897 adet konut ve 11 dükkan yer alıyor. 

Benesta Acıbadem projesi lokasyon olarak; Bağdat Caddesi'ne 3 kilometre, Kalamış Parkı'na 2 kilometre, Uzunçayır Metrobüs durağına 3 kilometre, Ünalan Metro durağına 600 metre, Akasya AVM'te 600 metre, Kız Kulesi'ne 3 kilometre ve Avrasya Tüneli'ne 3 kilometre mesafede inşa ediliyor.

1+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer alacağı Benesta Acıbadem projesinde dairelerin alanları 125 metrekareden 670 metrekareye kadar değişebiliyor.

Benesta Acıbadem projesinde; dev masal ormanı, yüzme havuzu, fitness, spor salonu, restorant, mini hayvanat bahçesi gibi çeşitli sosyal olanaklar bulunuyor. 

Benesta Acıbadem projesi düzenlenecek basın lansmanı ile tanıtılacak. ESTA Construction Genel Müdürü Roksana Diker, Esta Construction Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ebru Duman'ın  katılacağı basın lansmanı 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. 

Benesta Acıbadem görselleri;

Benesta Acıbadem geliyor! Yeni proje!

Benesta Acıbadem geliyor! Yeni proje!

Benesta Acıbadem geliyor! Yeni proje!

Benesta Acıbadem geliyor! Yeni proje!

 

Benesta Acıbadem iletişim:
Web: http://www.benestaacibadem.com/
Tel: 444 0 899 

Benesta Acıbadem Satış Ofisi: Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, No: 27A, Üsküdar/İstanbul 

 

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön