26 / 04 / 2024

Benesta Acıbadem ön satışa çıktı! Yeni proje!

Benesta Acıbadem ön satışa çıktı! Yeni proje!

Benesta tarafından, İstanbul'un Avrupa ve Asya yakasını birbirine bağlayan en yakın noktası Acıbadem’de hayata geçirilen Benesta Acıbadem'de ön satışlar başladı. İşte merakla beklenen projenin fiyat listesi...



Benesta'nın mega kent İstanbul'un Avrupa ve Asya yakasını birbirine bağlayan en yakın noktası Acıbadem’de hayata geçirdiği Benesta Acıbadem'de ön satışlar başladı. Benesta Acıbadem projesini iki etabında toplam 550 konut yer alıyor. 

Satışların 99 konut ile başladığı Benesta Acıbadem projesi 200 dönüm alana sahip Gata Ormanı’nın yanı başında oksijen deposu bir bölgede doğanın içinde ayrıcalıklı ve huzurlu bir yaşam sunuyor.

Benesta Acıbadem ön satışa çıktı! Yeni proje!

Benesta Acıbadem projesinin birinci etabında 6, ikinci etabında ise 2 blok yer alacak. Toplam 550 konutun yer aldığı projede her dairede 10 metrekareden başlayan ve 100 metrekareye ulaşan balkon, bahçe ya da teraslar bulunuyor.

Benesta Acıbadem projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salonda, 6 oda 1 salona kadar tasarlandı. Projede simpleks, bahçe dubleks, çatı dubleks ve teras bahçeli konutlar yer alıyor.

Akasya AVM’ye yürüme mesafesinde yer alan Benesta Acıbadem, Bağdat Caddesi, Kadıköy, Kalamış Marina'ya da yakın konumda yer alıyor.

Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? Benesta Acıbadem satılık daire fiyatları açıklandı mı? İşte detaylar...


Geri Dön