29 / 03 / 2024

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.



Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hemde hastane projesini hayata geçiriyor. İstanbul Ataşehir merkezde Metropol İstanbul AVM'nin biraz ilerisinde Turgut Özal Bulvarı ile Atatürk Bulvarı'nın kesiştiği noktada büyük bir inşaata başlayan Grup, bu noktaya hem Acibadem Sağlık Grubu'nun genel müdürlük binası hem de büyük bir yeni hastane yatırımı gerçekleştiriyor.

 Acıbadem den Ataşehir e hastane ve ofis projesi geliyor!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre 95 bin metrekare kapalı alana sahip olacak projenin adı da Acibadem Ataşehir Hastane ve Ofis Projesi olacak.  Proje, dört blok ile dört bodrum kat ve yükselen 10 kat ile toplam 12 katlı olacak şekilde inşa edilecek.

 Acıbadem den Ataşehir e hastane ve ofis projesi geliyor!

Yüksek bloklardan biri hastane, diğeri ise ofis bloğu olarak tasarlandı. Acibadem Ataşehir Hastanesi, toplam 45 bin metrekare kapalı alanda 110 hasta yatağı, 10 yeni-doğan yoğun bakım ünitesi, altı ameliyathane, 12 yoğun bakım, iki doğumhane ve 270 araçlık kapalı otopark yer alacak. İnşaatında sona gelen proje senenin ilk yarısında tamamlanacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!


Geri Dön