25 / 04 / 2024

Türkiye'nin en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Vialand 28 Mayıs'ta görücüye çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Vialand 28 Mayıs'ta görücüye çıkıyor!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Vialand

Bayraktar Grup ve Gürsoy ortak girişimiyle yapılan Türkiye'nin en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Vialand, 28 Mayıs'ta düzenlenecek lansmanla tanıtılacak



İstanbul Eyüp'te Bayraktar Grup ve Gürsoy ortak girişimiyle hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük alışveriş ve eğlence merkezi  Vialand  28 Mayıs 2012 Pazartesi günü düzenlenecek lansmanla tanıtılacak.


Türkiye'nin ilk mega eğlence parkı ile alışveriş merkezi konseptini bir arada sunan Vialand projesinin basın toplantısına Gürsoy Grup CEO'su Abdurrahman Gürsoy, Via DMC Yöneim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar ve Vialand Genel Müdürü Mehmet Emeç katılacak. 


Vialand hakkında;


Tasarımı, cazibe alanları ve etkinlikleri ile sadece İstanbul'a değil, Türkiye'ye yeni bir eğlence kültürü kazandıracak olan Vialand projesi 600 bin metrekarelik alana kurulacak. Ofis, alışveriş merkezi ve temaparktan oluşan Vialand projesi 1 milyar TL yatırım değerine sahip. Vialand, Cumhuriyet tarihinin en büyük perakende yatırımlarından biri olacak. 


Arsası İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Vialand projesi yap, işlet, devret modeliyle inşa edilecek. Vialand'ın 23 Nisan 2013 tarihinde kapılarını açması bekleniyor. Oldukça iddialı bir proje olan Vialand'ın ülkemize gelecek turist sayısını yüzde 15 oranında arttırması bekleniyor.



Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön