17 / 04 / 2024

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.



Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi. Yapımı tamamlandığında modern bir teknolojiyle hizmet verecek olan otoparkın, bölgedeki otopark sorununu önemli ölçüde çözeceğini vurgulayan Başkan Ergün, "İlgili otomasyon firması test çalışmaları yapıyor. Park noktalarına araçların gidişi ve dönüşü test edilerek otomasyon panolarına işleniyor. İnşaat çalışmaları bitti" dedi. 


SORUN BİTİYOR 


Başkan Ergün, "Otopark sorunu çözmek amacıyla geçtiğimiz yıllarda Bülent Koşmaz Otoparkı'nı şehre kazandırmıştık. Bunun yanı sıra Yarhasanlar Otoparkı'nı yenileyerek daha kullanışlı bir hale getirmiştik. Şu günlerde Kültür Sitesi altında bulunan otoparkın da bakım ve onarımı devam ediyor. Mart ayının sonuna doğru otoparkımız açılacak" dedi. 



Habertürk Egeli Ek


Geri Dön