25 / 04 / 2024

Arcadia Rezidans Ümraniye ne zaman teslim?

 Arcadia Rezidans Ümraniye ne zaman teslim?

Firma: KG İnşaat

Proje: Arcadia Residence

Arcadia Rezidans Ümraniye ne zaman teslim sorusunun yanıtı şöyle: Konutlar 1 yıl içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 3 blok halinde yükselen Arcadia Residence Konutlarında banka kredisi kullanılarak daire satın alınabiliyor...



6 bin 86 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan  Arcadia Residence  projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Ümraniye ilçesinde konumlandırılıyor. Arcadia Rezidans Ümraniye ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


48 adet konut ve 1 adet ticari üniteden meydana gelen Arcadia Residence projesinde sadece 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Satışların devam ettiği Arcadia Residence projesi 3 blok halinde yükseliyor.


KG İnşaat tarafında yaşama geçirilen Arcadia Residence Ümraniye Evlerinde bloklar 11 katlı olarak yükseliyor. Arcadia Rezidans Ümraniye ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim.


Arcadia Residence Ümraniye Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalanı ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar bankanın faiz oranı ile taksitlendirilebiliyor.


Arcadia Rezidans Ümraniye ne zaman teslim?

Arcadia Rezidans Ümraniye ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 1 yıl içerisinde cevabı veriliyor. Arcadia Residence satış ofisi ile 444 22 34 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.


Arcadia Rezidans Ümraniye projesi nerede?

Arcadia Residence Konutları adres: Atatürk Mahallesi Estergon Caddesi No: 17 / 6 Ümraniye / İSTANBUL



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



KG İnşaat Arcadia Residence iletişim:

Telefon: 444 22 34

Web adresi: www.kginsaat.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön