26 / 04 / 2024

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, otomatik kireç temizleme teknolojisi ve akıllı ütüleme modu ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyo?



Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi
Gelişmiş teknolojiye sahip Arçelik buharlı ütü kaygan tabanı ve ekstra güçlü buhar senszörü sayesinde kırışıklıkların üstesinden geliyor. Otomatik Kireç Temizleme Teknolojisiyle ütünüzün ömrü uzun olur. Bu teknolojiyi aktif hale getirmek için kireç kutusunda sıcaklık ve buhar ayar tuşlarına 5 saniye basıp bırakmanız dahilinde ütü otomatik olarak içindeki kireci temizleyerek kireç kutusuna boşaltır buda ütünün ömrünü uzatır.

SuperGlide Taban Teknolojisi ile dayanıklılığı arttırılmış Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü homojen sıcaklık dağılımı ve maksimum kayganlık sayesinde tüm kumaş tiplerinde hızlı ve hassas ütüleme ile üstün performans ortaya koyar.Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü sahip olduğu Akıllı (SMART) Mod özelliği sayesinde tüm çamaşırlarınız için en ideal sıcaklık ve buhar ayarı ile size en iyi ve en doğru ütü deneyimini  yansıtır.

Profesyonel kullanımlarınız için Max ya da Eco modlarını da kullanarak etkili sonuçlara kısa sürede ulaşabilirsiniz.Arçelik buharlı ütü kıyafetlerin yapısına uygun gelişmiş teknolojisiyle üstün performans ortaya koyar. Aynı zamanda  kıyafetlerin yıpranmadan uzun süre kullanımasını sağlar.Cihaz 280 gram şok buhar sunar. 63 gram sürekli buhar özelliğine sahip Arçelik buharlı ütü verimli sonuçlar sunar.

Zorlu kırışıkların üstesinden gelmek buhar sensörü sayesinde artık kolay. Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü' de bulunan harekete duyarlı buhar sensörleri cihazda ütüleme işlemine başladığını zaman otomatik olarak ütü verir ve kısa sürede giysilerin kırışıklıklarında üstün performans ortaya koyar. 

Peki Arçelik buharlı ütünün sahip olduğu teknik özellikler neler? Cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 
 


Geri Dön